*

blogi

AIDS paranee Afrikassa

 

Dr. Owuor on tämän ajan voimakkain profeetta. Koko Kenia tulee kuuntelemaan häntä aina valtion ylintä johtoa myöten. Keniassa on nk. HERÄTYS. Se tarkoittaa, että sairaat parantuvat ja massoittain ihmisiä tulee uskoon. Suomessakin on ollut herätystä hieman pienemmässä mittakaavassa Niilo Ylivainion aikoihin 70-luvulla. Herätyksen peruspiirteisiin kuuluu se, että Jumalan Sana kiinnostaa aivan tavallista kadunmiestäkin. Ts. tuolloin Suomessa ei ollut ketään jokoa ei olisi tiennyt Niiloa. Herätyksen luonteeseen kuuluu myös se, että sairaita paranee ja myös Niilon aikoihin tapahtui vastaavaa. Keniassa tämä kaikki on paljon suurempaa. Dr. Owuoria tullaan kuuntelemaan myös naapurimaista ja kokouspaikat ovat ääriään myöten täynnä. Myös ulkomaisilla vierailla on mahdollisuus tulla. Dr. Owuor majoittaa ja ruokkii heidät omalla kustannuksellaan. He pääsevät eturiviin seuraamaan Dr. Owuorin lavan tapahtumia. Vain lentolipun ja viisumin joutuu kustantamaan itse.

 

Itse otin hänen kutsunsa vastaan vuonna 2013 ja myöhemmin saman vuoden lopussa matkustin suurperheeni kanssa Keniaan.  (Vain vanhin  tyttäreni jäi pois ja piti megasuuret kotibileet poissaollessamme ;) ;) )Näin aivan vastaavaa kuin linkkaamallani videolla näkyy. Afrikassa tapahtuu Jumalan ihmeitä hyvin paljon tänä päivänä. Kuurot saavat kuulonsa, sokeat näkönsä, rammat alkavat kävella ja AIDS paranee.

Katso myös toinen linkkaamani video, toiseksi vanhimman tyttäreni editoima9 minuutin kooste minun ja hänen kännykkävideoista.

Dr. Owuor - jota pidetään Kenian heräyksen isänä - on entinen syöpätutkija, joka  opiskeli Israelissa ja työskenteli sitten Yhdysvalloissa. Jumala kutsui hänet tähän työhön 2000 -luvun alussa. Nykyään hän saarnaa ympäri maailmaa. Hän pitää myös megasuuria kokouksia mm. Keniassa. Yleensä kolme kertaa vuodessa.

Nykyajan Eurooppalaisen ihmisen on hyvin vaikea uskoa, että Jumala oikeasti parantaa vaikeitakin tauteja, mutta Arfrikassa uskominen on helpompaa. En tiedä onko kyseessä kansan luonne vai mikä, mutta esim. me Suomalaiset tunnemme AIDSin jo neljännesvuosisadan takaa ja tiedämme sen tappavuuden. Toki AIDS on yhtä tappavaa Afrikassa kuin täälläkin, mutta Afrikkalaiset ovat nähneet monissa tuon  mantereen maissa jo monen vuoden ajan kuinka tauti todistetusti paranee Jumalan voimalla.

Dr. Owuor teettää aina laboratoriokokeet parantuneille ja hänellä on aina lääkärin lausunnot käytössä niin taudin ajalta kuin parantumisihmeen jälkeenkin. Useat lääkärit ovat tulleet uskoon näiden tapahtumien myötä.

Dr. Owuor on tulossa Suomeen pitämään pari kokousta Maaliskuussa. Hän on ollut pari kertaa aiemmin, mutta silloin kokousten luonne on ollut tärkeän sanoman tuominen Suomen seurakunnille. Nyt hän tulee pitämään myös parantumiskokouksia.

Suomalainen on sellainen, ettei hän usko jos ei näe omin silmin. Nyt omin silmin näkemiseen on mahdollisuus.

 

GRAND NAKURU REVIVAL MEETING DVD 3 JAN 1, 2015-The Prophet of The LORD

En saa linkkiä toimimaan, mutta syötä ylläoleva google-hakuun ja sitä kautta löytyy youtube video, jossa lääkärit todistavat kuinka AIDS on parantunut.

 


Lauantai 28.3. Vantaa: VÄKEVÄ HERÄTYS- JA PARANTUMISKOKOUS
Sunnuntai 29.3. Jyväskylä: VÄKEVÄ HERÄTYSKOKOUS
Maanantai-ilta 30.3. Espoo: VÄKEVÄ KONFERENSSI
Tiistai 31.3. PYHÄN HENGEN ILTA

 

Tyttäreni kooste matkastamme:

http://youtu.be/exlEHVPzEkA

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (40 kommenttia)

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Syötä googlehakuun tuo teksti ja sieltä löytyy youtube video.
GRAND NAKURU REVIVAL MEETING DVD 3 JAN 1, 2015-The Prophet of The LORD

Käyttäjän KH kuva
Kalevi Härkönen

No huh huh. Käytte antamassa köyhille ja kouluja käymättömille ihmisille lumehoitoa, jolloin he eivät hoida sairauksiansa asianmukaisesti, ja samalla tuo Dr. Owuor saarnaa kondmien käytöstä syntinä. Toimintanne vain edesauttaa AIDS epidemian leviämistä, ja pitäisi siksi kriminalisoida.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Uskonnollisuuden ydin on ihmisviha.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Siksi ihmistä (lähimmäistä) rakastavat kristityt, kuten arkkipiispa Mäkinen, ovat niin vihattuja.

Uskonnollisuuden ytimeen kuuluu myös vallanhimo.

T Piepponen

Aids ei ole koskaan parantunut missään uskomalla tai jumalan vuoksi, eikä tule jatkossakaan paranemaan.

Tuollainen toiminta on vielä tuhansia kertoja pöyristyttävämpää kuin väittää, että masennus hoituu suurjännitepuolalla ohimoita kärtsäämällä.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

--masennus hoituu suurjännitepuolalla ohimoita kärtsäämällä.

Kukas nyt sellaista on väittänyt? Jos tarkoitat aivosähköhoitoa, niin se on tehokkain tunnettu hoito syvään masennukseen, annan sitä joka viikko.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Katso video google haun kautta ja puhu vasta sitten.

Markku Laaksonen

Videoiden katsominen ei vaikuta sairaudesta paranemiseen, enempää kuin tämänkään herran saarnaamiset.
Käsittämätöntä taikauskoa 2000-luvun länsimaassa.

Matias Härkönen

Ei näytä olevan mitään rajaa siinä, miten ihmisiä voidaan höynäyttää. Erityisen sairaaksi tämän tekee se, että tässä höynäytetään kuolemansairaita potilaita. Länsimaissa näistä saisi varmaan tapposyytteet?

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Kuolemansairas potias itse on kyllä sangen iloinen kun verikoe on todistetusti osoittautunut negatiiviseksi.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Paljonko rahallista hyötyä itse saat näiden kokousten järjestelemisestä?

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo Vastaus kommenttiin #10

En penniäkään kun en kuulu koko järjestöön. Olen itse ollut katsomassa ja vakuuttunut hänen toiminnastaan. Toiveeni on, että monet sairaat suomalaiset voisivat parantua hänen kokouksissaan Suomessa.
TIEDOKSI: Hän ei kerää kolehtia, ja kokoukset ovat ilmaisia! Itse joudut maksamaan vain bussilipun tai bensat Vanntaalle mikäli et asu aivan kokouspaikan lähellä.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen Vastaus kommenttiin #12

Lahjoitukset ovat varmaankin tervetulleita. Kukas ottaa vastuun siitä, jos joku jättää AIDS-lääkkeensä tms. pois. Minkäslainen lupa teillä kokouksiinne on?

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo Vastaus kommenttiin #14

Hän ei pyydä myöskään lahjoituksia. Hän ylipäätään ei puhu rahasta, paitsi varottavia esimerkkejä esim. Amerikan "kaupallisesta evankeliumista."
Suomalaiselle ihmiselle on hyvin käsittämätöntä uskoa se että Jumala parantaa ja myöskin se, että jotkut ihmiset tekevät työtään siksi kun ovat saaneet kutsun Jumalalta tehdä sitä työtä.

T Piepponen

Verikoe joka oli otettu jo alkujaan terveestä ihmisestä. Kopiokoneella sitten tehtaillaan todisteita nimiä muutellen.

Huijaaminen on hyvin tyypillistä uskonnollisten messiaiden piirissä. Kertoo myös siitä jumaluudesta jonka sanansaattajina toimitaan.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo Vastaus kommenttiin #11

Olen nähnyt myös sen tytön joka oli yltäpäältöä spitaalin runtelema. puolen vuoden päästä siitä iho oli kuin kellä tahansa lapsella. Mitenkäs sinä sen selität? Vaihdettiinko lapsi?

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen Vastaus kommenttiin #13

Ja mistä tiedät, että kyseessä oli lepra?

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo Vastaus kommenttiin #15

Katso itse. Kaikki kokoukset ovat kuvattu ja lähetettu SUORINA ympäri maailmaa. muistaakseni lepratyttö oli 2012 kokouksissa ja jo vuonna 2013 hän oli terve. Uskon myös lääkäreitä jotka tuntevat lepran aika hyvin kun sitä Afrikassa on.
Kuvaamallani 9 minuutin videolla näkyy kuinka rammat lähtevät kävelemään ohuen ohilla jaloillaan joita ei ole ennen kävelemiseen käytetty. Nämä ihmiset eivät ole koskaan ennen kävelleet, mutta niin vaan alkavat kävellä.

Matias Härkönen Vastaus kommenttiin #17

Tällä videolla on taas kuvattu kummitus itäisessä euroopassa metsässä. Kun video tuon nyt niin selkeästi osoittaa, niin uskotko nyt kummituksiin?

https://www.youtube.com/watch?v=H-QVuiis0B4

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #17

Lepra opittiin parantamaan 80-luvulla, se hoituu sopivalla antibioottikuurilla.

T Piepponen Vastaus kommenttiin #13

Kyllä. Tai sitten kyseessä on jokin muu silmänkääntötemppu. Voi olla myös että henkilö hoidettiin kuntoon nykyaikaisesti jollakin monilääkehoidolla, jotta saatiin uskoa tukeva mainosmannekiini. Roposen vaihtoehto yksi mahdollisuus.

SATOR
AREPO
TENET
OPERA
ROTAS

Tuota kuvaa tuijottamalla sekä ilmassa käsiä pyörittämällä tulee miljonääriksi ja voi parantua jopa mustasta surmasta.

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Juridisesti tämä on mielestäni kovin kiinnostava asia.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Olin jo yhteydessä Ulkoministeriöön, kyseiselle henkilölle ei mielestäni pitäisi myöntää viisumia Suomeen.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo
Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen Vastaus kommenttiin #23

"Pyydän ulkoministeriötä kohteliaimmin miettimään, onko suotavaa myöntää herra Owuorille viisumi Suomeen, koska hänen toimintansa saattaa johtaa jopa ihmishenkien menetyksiin, jos esim. AIDS-potilaat jättävät lääkityksensä käyttämättä. yst. terv. Pekka Roponen"

Seuraavaksi otan yhteyttä aluevalvontavirastoihin, ja esitän kokoustenne kieltämistä hyvien tapojen, ehkä lainkin vastaisina.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo Vastaus kommenttiin #25

Tässä asiassa olet väärässä. Ei hän kehota lääkkeiden pois jättämiseen. Et ole tainnut koskaan olla esim. helluntaiherätyksen parannuskokouksissa? Siellä rukoillaan sairaiden puolesta ja KEHOTETAAN HEITÄ MENEMÄÄN LÄÄKÄRIN LUOKSE. Siis esim. terveyskeskuslääkärin tms. Lääkäri tutkii onkoa sairautta vielä ja jos LÄÄKÄRI TOTEAA; ETTÄ ON PARANTUNUT, SILLOIN LÄÄKÄRIN MÄÄRÄYKSELLÄ TAI LUVALLA LÄÄKKEET JÄTETÄÄN POIS.
Näin se menee. Lääkkeitä ei koskaan jätetä pois ellei lääkäri ole tutkinut ensin.
Juuri se tekee hänestä niin mielenkiintoisen kun hän toimii yhteistyössä huippulääkäreiden kanssa.

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren Vastaus kommenttiin #27

Jumala pelastaa, kuten pelasti sinun lapsen.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo Vastaus kommenttiin #28

Minulla on paljon lapsia. Ketähän heistä tarkoitat?

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Tällaiset herätyskokouksethan olivat suosittua televisioviihdettä Keniassa kunnes laadittiin laki, joka vaati moisissa esitetyt väitteet ihmeparantumisista todistettavan. Eipä ollut sen jälkeen yhtään tapausta, joka olisi voitu televisiossa näyttää.

LISÄYS:
Jos tarinat AIDSista paranemisesta olisivat totta, ne olisivat valtamediatason uutisia maailmanlaajuisesti.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Meidän suomalaisten on hyvin vaikea uskoa ellemme näe omin silmin. Itse olen omin silmin nähnyt ja siksi uskon Jumalan toimivan tämän miehen kautta hyvin voimakkaasti.
Lisäksi hän puhuu hyvi tärkeistä asioista kuten parannuksenteon tärkeydestä niin yksilöuskovan kohdalla kuin seurakunnan kohdallakin.
Hän ei kerää kolehtia tai pyydä rahaa Kaikki on ilmaista. Parantumisista on lääkäreiden todistukset, itseasiassa lääkäridokumentit löytyvät sairauden ajalta ja sairauden jälkeen.
Eräs Uusi-Seelantilainen pastori oli sokea syntymästään asti. Kaikki tiesivät, että hän on sokea; seurakunta, naapurusto, hänen perheensä. Kaikki. Hän meni Dr. Owuorin kokoukseen Keniaan ja sai näkönsä. Olen itse nähnyt nyt tämän miehen. Hän näkee. Olen kuullut kuinka hän kertoo tästä.
EDIT: Ja juuri siksi hän saa pitää näitä kokouksia kun hän kykenee todistamaan parantumiset. Lääkäreiden kiistattomat lausunnot ennen ja jälkeen taudin ovat riittävä todiste. Vai mitä Hannu?

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

"Ja juuri siksi hän saa pitää näitä kokouksia kun hän kykenee todistamaan parantumiset. Lääkäreiden kiistattomat lausunnot ennen ja jälkeen taudin ovat riittävä todiste. Vai mitä Hannu?"

Kerro minulle, miksi tämä ei ole maailmanlaajuisesti tiedossa? Jos pätevä lääkäri kiistattomasti olisi todistanut AIDSin parantuneen, me olisimme kyllä kuulleet siitä. Voit olla satavarma, että sinun ei tarvitsisi täällä ketään siitä vakuuttaa, olisimme kuulleet siitä tusinalta muultakin taholta.

Mitä tulee kokouksiin, laki ei kieltänyt niitä vaan niiden televisioinnin ja se loppui lain myötä kuin seinään Keniassa.

- - - - -
"Hän ei kerää kolehtia tai pyydä rahaa"

Ei niin, hän saa rahansa John Templeton Fondationilta, kuten olen moneen kertaan sanonutkin.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo Vastaus kommenttiin #31

Minun tietääkseni kokoukset tulevat suorina niin netistä kuin usealta TV kanavalta SUORINA. Maan ylin poliittinen johto ottaa niihin myös osaa.
Ja nämä tapaukset ovat maailmanlaajuisesti tiedossa. Jo Ugandassa alkoi tapahtua AIDSin paranemisia. Jumala vaikutti siellä paikallisten saarnaajien toimesta.
Onpa eräs suomalainen helluntaisaarnaaja Jumalan voimassa parantanut erään HIV-positiivisen miehen 90-luvulla. Tämä mies oli Kuuban kansalainen ja tuli itse kokoukseen eikä kertonut sairaudestaan. Mutta saarnaaja sai tiedon sanat Jumalalta ( yksi monista armolahjoista))ja julisti teveyden tälle miehelle. Nyt tämä mies asuu Kuubassa, on naimisisa ja hänellä on perhe. Lääkärit ovat todenneet hänet terveeksi. Mies itse otti yhteyttä saarnaajaan ja kertoi mitä silloin 90-luvulla tapahtui.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #32

Pahoittelen, ilmeisesti minun kriteerini todisteille on hieman korkeampi kuin sinulla.

Ja ei, eivät ole maailmanlaajuisesti tiedossa. Tiedät kyllä mitä sillä tarkoitin.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Pätevänoloisia lääkäreitä teillä. Löytyisikö yhtään insinööriä vai rajoittuuko toiminta vain lääketieteen alalle?

Käyttäjän Punakuono kuva
Petteri Olander

Dr. Owuor voisi keskittyä malariaan,se surmaa vuosittain yli 500 000 ihmistä afrikassa,vai eikö malaria ole tarpeeksi mediaseksikäs sairaus?

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Mikähän rooli lääketieteellä ja lääkkeillä sitten on Jumalan silmissä, jos nekin ovat parantaneet monia kuolettavia sairauksia maailmasta? Onko lääketiede tavallaan Jumalan tahdon vastaista pyristelyä?

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Ei missään nimessä. Lääkäreitä tarvitaan myös. Onhan Dr. Owuor itsekin lääkäri koulutukseltaan. Lääketiede ja Jumala eivät ole toisiaan poissulkevia tahoja. Tiedän monia koulutettuja ja fiksuja lääkärietä jotka uskovat Jumalaan ja Jumalan mahdollisuuteen parantaa ihminen. Osoittaa lääkäriltä suurta nöyryyttä ja viisautta antaa kunnia Jumalalle ja tajuta oma pienuutensa mutta silti oma tärkeä paikkansa yhteiskunnassa. Kun lääkäri tämän ymmärtää, hän on sopusoinnussa itsensä ja Luojansa kanssa.
Raamatussa Luukas oli myös lääkäri.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Eli uusien elämää pidentävien lääketieteellisten menetelmien kehittäminen ei ole Jumalan tahtoa vastaan uimista, vaan ihan kristillistä toimintaa? Aika etuoikeutetussa asemassa ovat kyllä tämän päivän länsimaiset ihmiset verrattuna aiempien vuosisatojen ihmisiin. Paljon on Jumalan luomaa maailmaa manipuloitu viimeisen 200 vuoden aikana.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo Vastaus kommenttiin #36

En väitä, että suurin osakaan lääketietestä olisi "kristillistä toimintaa" mutta peruslääketiede joka perustuu sairauden parantamiseen ei ole missään määrin epäkristillistä.
Minäkin kävin yksityislääkärillä kesällä ja yleislääkäri myönsi ettei ole erikoistunut tuohon sairauteen, mutta silti määräsi lääkkeen, jolla vaiva poistui pariksi viikoksi ja palasi takaisin. Eräässä sunnuntaiaamun kokouksessa paikallisessa seurakunnassa saarnaaja profetoi, että täällä on henkilö jolla on sellaista ja sellaista vaivaa mutta Jumala parantaa. Ja ette varmaan usko, mutta parannuin.

Jarmo Halttu

Tämä osoittaa kuinka häikäilemätöntä ja ilkeitä ihmisiä uskossaan väkevät ovat. Ihan oksettaa!

Toimituksen poiminnat