blogi

Pedon merkki on jo täällä

 

Hän on täällä tänään....lauloi Tuomari Nurmio 80-luvulla. Niin on täällä tänään myös Raamtun pedon merkki. Jos et usko, niin lue vaikka Kauppalehden shokeeraava uutinen: Ensimmäinen rahansiirto ihmiseen tehdään Suomessa!

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/maailman-ensimmainen-rahansiirto-ihmis...

Että pitääkin -  juuri Suomessa. Mutta olemmehan tekniikan edelläkävijämaa; ensimmäinen gsm puhelu soitettiin niinikään Suomessa joskus 80-luvulla.

Mitä asiasta sanoo Raamattu?

Ilm 13:16

16. Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin. 17. Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku*.
18. Tässä vaaditaan viisautta. Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on erään ihmisen luku, ja se luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi.

Mitä sanoo Kauppalehti?

"Myymälä 2015 -tapahtumassa on luvassa huomenna historian havinaa, kun Bittiraha.fi:n toimitusjohtaja Henry Brade lähettää matkapuhelimella rahaa Digital Health Solutionsin toimitusjohtajan Pekko Vehviläisen käteen. Kyseessä on ensimmäinen kerta maailmassa, kun ihmisessä olevaan mikrosiruun siirretään rahaa."

Jo nuorena miehenä opiskellessani Elokuvataiteen laitoksella tein erikoisen vaikutuksen kanssaopiskelijoihini puhumalla julkisesti näistä asioista: "Pedon merkki tulee, kohta et voi ostaa etkä myydä ilman merkkiä!" Herätin ansaittua huomiota tuolloin. Mutta jos nyt puhuisin samaa, minulle vastattaisiin, ettei siruteknologia nyt mikään pedon merkki ole.

Ei ehkä olekaan. Vielä. Mutta kohta on. Raamattu puhuu pedosta, antikristuksesta ja väärästä profeetasta. Eli merkin tulee selkeästi henkilöityä johonkin ihmiseen tai järjestelmään. Raamattu myös selkeästi sanoo mihin kohtaan merkki laitetaan; joko otsaan tai oikeaan käteen.

Miksi juuri näihin paikkoihin? On tutkittu, että latautuakseen siru tarvitsee pienen pientä lämmönvaihtelua ja ihmiskehossa yllättäen  juuri noissa em. paikoissa sellaista esiintyy.

Onko tällä teknologialla mahdollisuus menestyä? Lainataan edelleen Vehviläistä:

"Vehviläinen muistuttaa, että kyse on myös turvallisuudesta: biohakkerointi yleistyy ja toisaalta kädessä oleva virtuaalilompakko kulkee aina mukana. Siitä ei käyttäjän huomaamatta voi viedä rahaa tai tietoja."

Ja vielä:

”Muu käyttö on lähinnä jonkun sovelluksen avaamista matkapuhelimessa. Kun kosketat kättä, haluttu sovellus matkapuhelimessa aukeaa. Näin voi helposti esimerkiksi soittaa tiettyyn numeroon. Kun autossa koskettaa telineessä olevaa matkapuhelinta, soitto käynnistyy ja puhut suoraan hands-freehen.”

Kannattaa myös huomata, että tuleva Windows 10 sisältää biotunnisteanturin; kohta mikään laite ei enää toimi ilman kädessä olevaa mikrosirua; autot eivät käynnisty, ratikkamatkaa ei voi muuten maksaa ja jopa kutsuntoja et voi enää välttää. Sinut löydetään mistä vaan ja milloin vaan. Siru on myös GPS lähetin.

Hurjimmat teoreetikot sanovat, että sirun avulla pystyy muokkaamaan ihmisen psyykettä. Nortistä saadaan julma tappaja lähettämällä tiettyjä signaaleita hänen siruunsa. Mene ja tiedä...

Eli voiko siis sirun ottaa ilman seuraamuksia?

Ilm 14:9

9. Näiden kahden jäljessä tuli vielä kolmas enkeli, joka kuulutti kovalla äänellä: "Se, joka kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa otsaansa tai käteensä sen merkin, 10. joutuu yhtä lailla juomaan Jumalan vihan viiniä, joka laimentamattomana on kaadettu Jumalan vihan maljaan. Häntä kidutetaan tulessa ja rikin katkussa pyhien enkelien ja Karitsan edessä. 11. Tulesta, joka ihmisiä kiduttaa, nousee savu aina ja ikuisesti. Heillä ei ole päivän, ei yön lepoa - ei niillä, jotka kumartavat petoa ja sen kuvaa, eikä kenelläkään, joka ottaa pedon nimen merkikseen. 12. Tässä kysytään pyhiltä kestävyyttä, niiltä jotka noudattavat Jumalan käskyjä ja uskovat Jeesukseen."

Älä siis ota pedon merkkiä. Äläkä myöskään sen esiastetta; sirua käteesi tai otsaan.

Jos kuitenkin otat; niin muista vielä tämä:

Ilm. 16:2

2. Ensimmäinen enkeli lähti ja tyhjensi maljansa maan päälle. Silloin tuli pahoja märkiviä haavoja niihin ihmisiin, joilla oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.

EDIT: Vehviläisen siru on vasemmassa kädessä kuten joku osasi oikein huomauttaa. Raamattu puhuu sirusta oikeassa kädessä. Eli Vehiläisen siru ei tule toimimaan kunnolla koska vasemmassa kädessä ei ole siis riittävää lämmönvaihtelua.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (38 kommenttia)

Käyttäjän johannasirenkaplas kuva
Johanna Sirén-Kaplas

Hei Arto! Olen iloinen, että olet ehdokkaana. Kello on muutamaa minuuttia vaille keskiyö. Vielä ehtii sieluja pelastua. Siunausta vaalityöhösi ja kaikkeen muuhunkin, mitä teet.

Juha Kuittinen

Ei peto pakota ottamaan merkkiä vaan se saa ihmiset ottamaan sen perkeleen viekoittelulla.

16. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

Jarno Liedes

Sinällään (teologisen pointin ulkopuolella) täytyy ihmetelle 2000 vuotta sitten eläneen ihmisen(kirjoittajan)mielikuvitusta. Lienee miltein mahdotonta pystyä ennakoimaan jotain sellaista toimintoa kuin käteen tai päähän otettava tietosiru(merkki). Okei, voidaan potea mahdollisuutta, että sen ajan teknologisen tietämyksen ulkopuolelle voi joku keksiä idean tästä, mutta lienee jo mahdottomuus ennakoi paikkaa tälle keksinnölle, sillä tieteessä tiedetään otollisimmat paikat juuri käteen ja otsaaan niiden sähköjohteen vuoksi. Puhumattakaan sen käyttö ominaisuudesta!!! Siis ihminen jonka mielikuvitusta rajaa jo valtavasti sen kulttuurin kehittyneisyyden taso! Vasta näinäpäivinä on science fiction tullut yleiseksi, eikä vieläkään pystytä kuvittelemaan toteutettavia tieteellisiä löydöksiä näin matti meikäläisenä. Miettikää mikä määrä tietoa ja ymmärrystä pitää saada taustalle, että voi kuvitella tai heittää jotain edes vähänkään loogisia tapahtumia tulevaisuuteen asiasta joka vielä rajataan monilla ominaisuuksilla. Ja sitten se tapahtuu. Tilastollinen kummajainen. Kreikkalaisetkaan ymmärtäneet keksineensä höyryvoimaa.

Käyttäjän Tarsier kuva
Tatu Simanen

Arton kannattaa pysytellä sisällä jatkossa ettei lohikäärme tule ja tiputa pyrstöllään tähtiä taivaalta hänen niskaansa(Vitsikirja 12:4)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Onneksi Arton numero ei ole 666 !

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Eikös se ennen ollut viivakoodi joka oli pedon merkki?

Onko tämä asia sitten tulossa kristillisdemokraattien listalle vaalien jälkeen, tämä merkkien kieltäminen?

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Se, että Raamattu sattuu puhumaan merkin ottamisesta käteen ja että se sattuu myös olevaan kätevä sijainti sirulle joka on vietävä lukulaitteen lähelle ovat riittävä peruste vetää yhtäläisyysmerkkejä?

Voi itku.

Käyttäjän Tarsier kuva
Tatu Simanen

1980-luvulla pedon merkki oli luottokortti. Sekin oli maksamisen yhteydessä kädessä. Petoja, pedon merkkejä ja maailmanloppuja hörhöt ovat aina nähnyt ympärillään mutta väärät ennustukset unohdetaan uusien ilmestyttyä.

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Itse kyllä mietin että tatuointeja on nähty tunnuksina, ties minä intialaisen kastijärjestelmän osina. Tatuoinneista voi sanoa sen verran että Raamattu niitä paheksuu.

Ei siihen teknologiaa tarvita jotta "voi käydä kauppaa". Tekninen vimpain vaan herättää mielikuvia nykyään. Mutta Raamatun pitäisi olla täsmällisempi ja kertoa miten tuo pedon merkki toimii.

Jarno Liedes Vastaus kommenttiin #13

Itseasiassa toimintaa kuvataan," ilman sitä ei voi ostaa eikä myydä".
Ensinnä sen täytyy siis olla jokin rekisteritieto mikä rajaa kuka tai mistä voi ostaa ja miten. Keskiajalla tälläisiä rajoitteita ei tarvittu, eikä antiikissa. Ajankohtaan siis ei sovi. Tatuointi? hmmn...Ei tietääkseni historiassa ole mitään yleismaallista tatuointia ollut tässä mielessä koskaan käytössä. Koska ILMAN sitä ei voi ostaa eikä myydä, on rajoitus siis kuvaava ominaisuus ainakin. Milloin ostoa tai myyntiä voisi rajoittaa? Ainut aika kun alkaa miettimään, on sellainen missä jokaisen tiedot löytyvät jostain rekisteristä. Etkä voi saada kaupasta mitään ilman rekisteritietoa. Ajankohta ei siis vieläkään sikäli täyty, koska käteisellä voi edelleen ostaa. Toki rajoitteita löytyy mm. autokaupasta(oliko yli 3000 e käteistä ei oteta vastaan).

Sekin on kysymys, että oliko se pakko ottaa, jolloin ominaisuus on joukko-ominaisuus(laki ym), vai oliko se vapaaehtoinen. Vapaaehtoisuus taas sotisi kyllä pakollista rekisteritietoa vastaan. Silloinhan VOI ostaa ilman MYYDÄ ilman merkkiä. Kolmas asia on, että tuon täytyisi olla vähintään virallinen ulottuus, koska ainahan voidaan kaverille "myydä" tiskinalta. Valtion puolesta siis(tai viranomaiselta) tämä täytyisi siis tulla. Kyllähän tästä ihan loogisia ominaisuuksia voidaan spekuloida.

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren Vastaus kommenttiin #15

Ei tartte. Kastityylisessä tilanteessa nimittäin ei tarvitse identifioida muuta kuin luokka. Oikeudet jne näkyy naamasta. Tatuointi on luokkatyypitetty eikä mitään yksilörekisteriä tarvita. Tatuoinnin väärentämisestä kiinnijäämiesetä voidaan rangaista. Ja ihmiset voivat jäädä kiinni koska sitä tunnetaan kastimerkin lisäksi ns. naamasta. (Naama. Kelpo paikka tunnistaa ihmisiä, käytän itsekin.)

Systeemi on ollut käytössä jo huru kauan, ja kastittomana et todellakaan halua olla. Onko mahdollista? On. Jos et tätä ymmärrä, niin voivoi. Kauha. Lusikka. Antaminen.

Jarno Liedes Vastaus kommenttiin #16

En ole kyllä ainakaan törmännyt yhteenkään kastijärjestelmään kristillisessä maailmassa, eikä historiakaan tunne tuota esimerkkiä.Siis ainakaan tapahtuneeksi. Ja täytyisi varmaan jonkinlainen kulttuuriromahdus tapahtua,että palattaisiin jonkinlaiseen "tatuointi" järjestelmään jota ei voi valvoa. "jos ei voi myydä eikä ostaa" on määrite siinä ainakin aika ehdoton, mietin vain mikä tilanne siis voisi sen täyttää.
Intia tähän ei varmaan liity mitenkään, koska se osa maailmaan on kuitenkin rajautunut Intiaan vaikka siellä tälläinen on.

Tatuointi on helppo väärentää, eipä sen aitoutta tunnista. Toisekseen, jos joku tulee 1000 km päästä tatuoinnilla ostamaan, mistä sen naaman kukaan tunnistaa ? Näin ollen määritteet ei täyty. Ja sitten on tuo lukumäärä, en nyt tiedä mitä siellä sanotaan kirjaimmellisesti kuin tuon" ei voi ostaa", niin sitä tässä mietin.

Länsimaissa on käytössä luokkajärjestelmä "jokseenkin", ja sekoittuu sitten myös ryhmäidentifikaatioon(poliittiseen). Mutta rajoittavana tekijä rajoittaa näissä olevia yksilöitä ja tätä tiettyä toimenpidettä niiden välillä, riippuu varmaan siitä kuinka ehdoton olisi tuo "ei voi ym". Kastijärjestelmästä länsimaissa en ole kuullut.

Jarno Liedes

Arvelen että logiikka ja todennäköisyys olivat aivan liikaa jollekkin:D Tää vaatii vain vähän myriadien muuttujien ja niiden todennäköisyyksien tiedostamista. Yksinkertaista, ei.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Olli. Olemme ennenkin vääntäneet kättä uskon asioista, mutta tiedoksi: Raamatti ei "sattumalta" puhu yhtään mistään. Kaikki on siellä syystä. Raamattu varottaa meitä juuri tästä ajasta. Viivakoodi tai tatuointi ei ole vielä pedon merkki vaikka innokkaimmat uskovat ovat jo ehtineet niin julistaa. Mikrosiru sinällään ei ole pedon merkki. Vasta sitten kun se henkilöityy johonkin henkilöön tai järjestelmään, se on pedon merkki.
Käteinen raha tulee jokatapauksessa katoamaan seuraavan kolmen vuoden sisällä ja raha muuttuu digitaaliseksi. Ehkä jostain cryptovaluutasta tulee maailman valuutta.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Ja millähän perusteella "tästä ajasta"? Juuri noin on sanottu aina. Alkukristitytkin uskoivat, että puhutaan heidän elinajastaan.

Käteisellä rahalla ei ole mitään tekemistä 'pedon' kanssa ennen kuin osoitat sen jotenkin muuten kuin epämääräisillä lainauksilla, jotka edes rivien välissä eivät osoita mitään sellaista kuin väität.

On aika hämmentävän kaukaa haettua, että saat Raamatun sitaatin "erään ihmisen" tarkoittamaan järjestelmää.

Mutta hienoa, että annoit noinkin tarkan ennustuksen, katsotaan kolmen vuoden päästä uudestaan. Tosin perustelut tälle ennustukselle kuulisin mielelläni.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Meidän koira vissiin pelastuu, kun sillä on siru niskassa?

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Ei, kun pedon merkin kanssa tuli mätiviä haavoja tms. (Itse en kyllä ota mitään siruja itseeni. Muuten kyllä, mutta pelkään rokotustakin. Ja hammaslääkäriä.) Itseä huvittaa että näitä erilaisia juttuja näistä pedon merkeistä on ollut ennenkin. Ja aina se on ollut jotenkin ainutlaatuisen yhteensopivaa juuri tämän uuden jutun kanssa. Valitettavasti tämä ennustelusarja vie uskottavuutta vaikka olisi tottakin että joku olisi pedon merkki. Se, että kritiikittömästi otetaan ja hypätään syvään päähän ja uskotaan mihin tahansa tarinaan kertoo että tämä ihminen ja ihmisryhmä ei ole luotettava tietolähde. Jos huhut kelpaavat on juoruämmien puuhaa hypätä messiin. Itse haluan kyllä ensin tietää mihin hyppään. Olipa sitten kysymys sirun käteen ottamisesta tai Jeesukseen vetämisestä. (Ottaa mies sisimpääni, liian homoseksuellia minulle. Ehkä se sopii muille, vähemmän heteronormatiivisille.)

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

JUäämme nyt odottamaan että Vehviläiseen ilmestyy märkiviä haavoja.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

"Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on erään ihmisen luku, ja se luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi"

Oliko tämä "eräs ihminen" nyt sitten keisari Nero, Martti Luther, Ronald Reagan vai kenties joku muu?

Näinkin tärkeästä asiasta olisi voinut Raamattuun laittaa vähän tarkemmat tulkintaohjeet.

Käyttäjän elehtiaho kuva
Eira Lehtiaho

Kun aika on tullut, asia on selvä kuin pläkki.
Jos Raamatussa olisi mainittu henkilön nimi , joku voisi yrittää eliminoida
hänet.
Tuon maailman johtajan on määrä tulla.Nimen luku-arvosta kyllä puhutaan.

Viitteitä tuosta ajasta jolloin hän ilmestyy
on, esim." kun laittomuus pääsee valtaan".Tarkoittaa Jumalan lakien mitätöimistä .
"Kunhan tulee poistetuksi se , joka vielä pidättää, ilmestyy tuo laiton".
Mikä pidättää?

"Kun luopi0t ovat täyttäneet syntiensä mitan"
Luopioita ovat ne jotka ovat uskoneet Jeesukseen ja Jumalan Sanaan totuutena ja hylkäävät sen sitten.

Kari Ahveninen

Hyvä sylvi! Kyllä se uskonto saa hourimaan monennäköistä... jos joku on peto, se on ihminen. Ei tuollaista pirua ole olemassakaan, eikä sellaista tarvita. Riittää kun katsot naapuriisi. Hän myy äitisi saadakseen paremman elämän, kauppaa luonnon voidakseen itse paremmin, ostaa tähdet ihan vain rikastuakseen.

Onko uskonto joku ratkaisu?

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Kaikille tiedoksi: Editoin tekstiäni; oika vs. vasen dielmma nyt selvitetty. Asia itsessään ei siis muutu mihinkään.

Käyttäjän elehtiaho kuva
Eira Lehtiaho

Geologit eivät vielä 60-70 luvullakaan uskoneet mannerlaattojen liikkuvan.
Eräs itse-oppinut mies esitti tämän teorian ja hänelle naurettiin,
nyt ei ole epäilijöitä asiasta.

Näin on tässäkin siru-asiassa , nyt nauretaan, mutta....
ken elää, hän näkee.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Tarkoitatko Humboldtia 1800 -luvun alussa vai Wegeneriä 1900 -luvun alussa(tai Tayloria samoihin aikoihin)? Kumpikaan ei ollut 'itse-oppinut' millään mittapuulla. On aivan totta, että laattatektoninen teoria hyväksyttiin laajasti tieteen piirissä vasta vuosikymmeniä myöhemmin, mutta sillä ei ole mitään tekemistä tämän pedon merkki/mikrosiru löpinän kanssa.

"koska joku on joskus ollut oikeassa vaikkei häntä heti uskottu, tämäkin väite on tosi" ei ole kovin hyvä argumentti. Jos tämä joskus osoittautuu todeksi, niin sitten osoittautuu, mutta siitä ei voida vakuuttua tällaisilla asiaan liittymättömillä anekdooteilla.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Harmi ettei pedon merkin vastinetta, jumalan sinettiä, saa otsaansa kuin sataneljäkymmentätuhatta jumalan palvelijaa ja nämäkin kaikki vain Israelin heimojen keskuudesta.

Käyttäjän vesaluoma70 kuva
Vesa Luoma

Varmaan tulevaisuudessa työpaikoilla tulee pakolliseksi ottaa tämä suru, jonkin peto lainsäädännön varjolla. Sirun ottaneiden käteen ladataan palkka.

Käyttäjän Poika kuva
poika heinänen

Muistaakseni WWW oli myös johdettu pedon merkkiin (oikeastaan lukuun 666). Ei kai nuo pedon merkit ole heti loppumassa ;)

Hans Issakainen

Jumala on luonut muukalaiset ja pyytänet niiden niiden luoda mieidät ja kasvit ja elämiet ja tuoda meidät tänne ja univerumissa on yhtä paljon planettoja missä on elämä kuin maapallon pällä on hiekka jyväsiä ja tämä on varma tietoa koska näin ufo sepänkylä vuonna 1987 17 vuotiana yhden naisen kanssa ja jumala pysty nähdä tuhansia vuosia etenpäin jopa minä olen nähnyt enne unia joka on tapahtunet noin 25 vuoden pästä ja rfid siru on radio tunniste joilla voi myös paikkalista ja sen esiaste on älypuhelin ja ne laitetta meihin kaikkin ja nissä on meistä kaikki tiedot esim. nillä makseta ja nissä on ajokortti ja kela kortt ja potilas tiedot ja rikos rekisteri ja ne tahot jotka hyödyntävät rfid siru informatin niin ne eivät ole jumalan kaltasia jotka rakastavat kaikki ihmiset ja haluavat meidän parasta vaan nillä voi olla jopa pahojaki aikomusksia esim. omista 99 % maapallon varalisuudesta ja kun he ohjailevat ja manipulovat ja hallitsevat meidät rfid sirun avulla jumala menettä kyvyn tehdä näittä asiotta kun hän saa kilpalijan joka hän ei hyväksy jolloin hän käske muukaliset hakemaan meidät pois ja he tulevat joka puoleltta ja meidät teleportatiodaan sivettömin aluksin ja viedän pois ja jotkut ihmiset pilotuvat pommisuojin mutta eivät sielläkän pysy turvassa heilttä ja minä heitin ramattun roskiksen vuonna 2003 kun ajatelin että tiettyt tahot tekivät kaikki jotta joutuisin pöpilän koko loppu elämäksi ja jumala ei tehnyt mitän asialle vaan hylki minua ja ajatelin että v'''' mikä bul'''' mutta sitten huomaisin että juuri ne jotka savat kärsiä kaikista eniten juuri he savat jumalatta kaista tärkeimmät tehtävät ja juuri he savat tietä kaikkista eniten eli kyllä maailman loppu ehkä tule jo meidän aikana kun niistä rfid siruista ja niiden ottamisesta tule muoti juttu kuten esim. iphone ja kaikki haluavat nittä otta.

Pekka J. Mäkinen

Ilmestyskirja kertoo pedon merkistä joka laitetaan antikristuksen määräyksestä jokaisen ihmisen oikeaan käteen tai otsaan, ja että tulevaisuudessa ei kukaan voi ostaa eikä myydä jolla ei ole tätä merkkiä. Tämä Raamatun profetia on vasta meidän aikanamme tullut täysin ymmärretyksi, sillä mikrosiru on mitä ilmeisemmin tulevaisuuden pedon merkki, ja sitä on jo kokeiltu eri puolilla maailmaan kaupankäynnin välineenä pankkikortin asemesta.

Helsingin yliopiston kulttuuri- ja sosiaaliantropologian professori
Matti Sarmela kirjoittaa kirjassaan

RAKENNEMUUTOS TULEVAISUUTEEN
Postlokaalinen maailma ja Suomi,

mm. näin :

"Globaali talousjärjestelmä tarvitsee tietoja kansalaisten luotettavuus- ja riskiominaisuuksista, jopa heidän tulevaisuudestaan. Tietokonerahaan siirtyminen tekee mahdolliseksi valvoa kaikkia taloudellisia tapahtumia, jopa yksityisten ihmisten rahankäyttöä. Mutta tietokonevaluutta merkitsisi ennen kaikkea sitä, ettei kukaan saisi jäädä systeemin ulkopuolelle, vaihto- tai luontoistalouteen. Kaikkien ihmisten niin kuin koko kansantaloudenkin on oltava globaalissa järjestelmässä mukana. Ulkopuolelle jäävät olisivat järjestäytyneen maailmanyhteisön vihollisia, heidät olisi dehumaanistettava ja eliminoitava.
Yhä kasvavissa koneistoissa tieteellis-tekninen valvonta nousee olemassaolon perimmäiseksi filosofiaksi. Jokainen, joka ei ota otsaansa järjestelmän tunnusta, olisi eristettävä yhteiskunnasta. Kenelläkään ei saisi olla oikeutta elää ilman kontrollia, ei oikeutta käyttää valvomatta yhä niukkenevia yhteisiä luonnonvaroja. Elää saisivat ne, jotka ottaisivat
otsaansa pedon merkin. Näin Ilmestyskirjan ennustus lopunaikojen maailmanvaltakunnasta käy painajaismaisella tavalla todeksi. Tieteellis-tekninen kontrolli saavuttaa lopullisen päätepisteensä".

http://www.kolumbus.fi/matti.sarmela/rakennemuutos...

Käyttäjän MiikaN kuva
Miika Niemitalo

ei voi muuta teistä hihhuleista sanoa ku DINGDONG

Tapani Af Räisä

Ei se nyt ihan niin mene. Uskonnollis poliittinen antikristus kun on vallassa merkin ottamiseen liitty että kieltää kristuksen. tämä ei vielä ole sitä. Kanattaako muuten vääntää kättä uskomattomien edesdsä mikä merkki on ja mikä ei ? ei ole evakeliointia väitellä ihmisten kanssa lopunajan asioista. Saat vain pellehermannin leiman.

Käyttäjän JormaLuoma kuva
Jorma Luoma

"On tutkittu, että latautuakseen siru tarvitsee pienen pientä lämmönvaihtelua ja ihmiskehossa yllättäen juuri noissa em. paikoissa sellaista esiintyy."
Löytyisikö tähän tutkimukseen lähdeviitettä?
Itse ihmettelen kovasti, että miksi oikean käden lämmönvaihtelu olisi erilainen kuin vasemman.

Heikki Polojärvi

Hieno kirjoitus! Maailma todellakin kulkee kohti tuhoaan eikä yksikään profetia jää toteutumatta. Kuitenkin, kun lukee koko luvun: http://www.evl.fi/raamattu/1992/Ilm.13.html, jää muutamia kysymyksiä:

- Peto joka nousee merestä "muistutti leopardia, mutta sillä oli jalat kuin karhulla ja sen kita oli kuin leijonan kita". Vrt. Danielin ennustuksen neljäs peto, joka tod näk tarkoitti Roomaa. Johannes puhuu kuitenkin pedosta joka muistuttaa babylonialaisten, persialaisten ja kreikkalaisten imperiumeja, jollain tavalla näiden synteesi, jonkinlainen uusi Rooma "yksi pedon päistä oli saanut surmaniskun mutta haava oli parantunut". Neljättä petoa Daniel ei kuvaillut kovinkaan tarkasti. Voidaan siis vain sanoa Johanneksen pedon olevan jollain tavalla aiempien imperiumien kaltainen, joka muistuttaa Roomaa, mutta ei välttämättä ole mikään uusi Rooma. Missä se imperiumi on?

-"Koko maailma ihmetteli petoa ja lähti seuraamaan sitä".. niin?
Voidaanhan sanoa maailmanlaajuisen hyperkapitalismin olevan tuo peto, sehän perustuu ahneudelle. Kuitenkin,

-"Pedolle annettiin suu, joka herjaa ja puhuu suuria sanoja, ja se sai tämän vallan neljänkymmenenkahden kuukauden ajaksi", siis kolme ja puoli vuotta, jotka Daniel mainitsee. Ja tätä ennen ylöstempaamisen olisi pitänyt jo tapahtua.

-"Niin se avasi suunsa ja alkoi herjata Jumalaa. Se herjasi hänen nimeään ja hänen asuinsijaansa ja niitä, jotka asuvat taivaassa. 7 Sille annettiin myös lupa käydä taisteluun pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja niin sen valtaan annettiin kaikki heimot, kansat, kielet ja maat. 8 Kaikki maan asukkaat kumartavat sitä -- kaikki ne, joiden nimi ei maailman luomisesta alkaen ole ollut kirjoitettuna teurastetun Karitsan elämänkirjaan".
Taisteleeko kapitalismi erityisesti kristittyjä vastaan? Mielestäni se pikemminkin viis veisaa meistä. Kapitalistinen järjestelmä on muuten toiminut jo paljon pidempään kuin kolme ja puoli vuotta.

-"Kenen osana on vankeus, se joutuu vankeuteen, kenen osana on kaatua miekkaan, se kaatuu miekkaan. Nyt kysytään pyhiltä kestävyyttä ja uskoa". Vainotaanko kristittyjä nyt? Tässä on kysymyksessä maailmanlaajuinen vaino, annettiinhan tuossa aiemmin pedon valtaan maat ja mannut. Onhan vainoja ollut ajan mittaan vaikka kuinka, mutta ei sellaista mistä tässä puhutaan.

-"Sitten näin, kuinka toinen peto nousi maan uumenista. Sillä oli kaksi sarvea, kuin karitsan sarvet, mutta se puhui kuin lohikäärme", eli antikristus. Missä hän on? Onhan noita herjaajia, mutta ei vielä sellaista, joka:

-"käyttää ensimmäisen pedon puolesta tämän koko valtaa ja panee maan ja sen asukkaat kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava oli parantunut": muistetaan että tämän ajanhan piti kestää 3 1/2 vuotta. Ihmiset siis pakotetaan tämän saatanallisen imperiumin alaisuuteen tämän ihmisen, joka muistuttaa Kristusta mutta ei ole, toimesta.

-"Se tekee suuria tunnustekoja ja saa tulen lyömään taivaasta maahan ihmisten nähden. 14 Niillä tunnusteoilla, joita sillä on valta tehdä ensimmäisen pedon nimissä, se johtaa harhaan kaikki maan asukkaat, niin että saa heidät tekemään patsaan sen pedon kunniaksi, jota on isketty miekalla mutta joka on vironnut henkiin".. missä se patsas on? Voihan sanoa, että tulen lyöminen taivaasta kertoisi ydinaseista, mutta kauankohan Hiroshimasta on? Ja mikä ihmeen tunnusteko sellainen olisi? Veikkaisin, että jos joku käyttäisi ydinaseita hän ei sillä johtaisi harhaan ketään, vaan saisi koko maailman vastaansa.

-"Se on saanut vallan antaa pedon kuvalle hengen, niin että kuva jopa kykenee puhumaan".. niin? siis tämän em. imperiumin kuva joka kykenee puhumaan. Missä se on?

-"ja se on myös saanut vallan tappaa kaikki, jotka eivät kumarra pedon kuvaa". Sanon tässä etten kumarra.
..
..
edelleen hengissä.

- "Se (antikristus joka johtaa tätä em. imperiumia) pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin".
Tämä siis tapahtuu kaiken edellä tapahtuneen jälkeen. En nyt ole viime aikoina huomannut ketään maailmanlaajuisen imperiumin edustajaa joka yrittäisi pakottaa minua kuoleman uhalla ottamaan jonkin merkin _joka tarkoittaa sitä että kumartaisin lohikäärmettä, joka antoi tälle imperiumille vallan_.

Päättelisin tästä, että ei, tuo siru ei ole pedon merkki. Lopun ajat eivät vielä ole täällä.

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

Oiskohan tää hyvä petoehdokas?:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Vissarion

Täällä Udmurtiassa olen törmännyt myös häneen uskoviin ja kuulemma Vissarion käy neuvotteluja Venäjän valtaapitävien kanssa tulevaisuuden maailmasta.

Peter Tähtinen

Nyt kun asiaa on spekuloitu luulojen ja uskomusten pohjalta, kehotan tutustumaan faktatietoon.

http://om.dy.fi/x-usko/donttake.html

Kirjoittaja on entinen alaiseni, sittemmin suuren teleoperaattorin tietoturvasta vastaava

Käyttäjän JyrkiSaari kuva
Jyrki Saari

Suuren teleoperaattorin tietoturva lienee kyseenalainen. 41:n linkitys on kyseenalaistamista, vastaselitysten puutteita ja faktatodistelun sijasta linkityksiä kyseenalaistajan omaan tekstiin.

Käyttäjän JyrkiSaari kuva
Jyrki Saari

Suuren teleoperaattorin tietoturvakin lienee kyseenalaistamista, vastaselitysten puutteita ja todistelun sijasta linkityksiä kyseenalaistajan omaan tekstiin.

Toimituksen poiminnat