*

blogi

Mielenkiintoinen mies Suomessa

Tänään Helsinki-Vantaalle saapui mielenkiintoinen mies. Profeetta David Owuor eli Dr. Owuor. Hän on lääketieteen tohtori, jonka Jumala kutsui julistamaan evankeliumia "maailman neljälle kolkalle." Hän asuu Keniassa, mutta toimii nykyään globaalisti. Olen itse käynyt hänen suurkokouksissaan Keniassa ja omin silmin nähnyt kuinka sairaat paranevat; syntymästään asti rammat nousevat ylös ja alkavat kävellä, sokeat saavat näkönsä ja kuurot kuulonsa. AIDS on todistetusti poistunut verestä monelta ihmiseltä ja moni muu sairaus on parantunut. Useat lääkärit ovat tulleet uskoon nähdessään Jumalan toimivan tämän miehen kokouksissa hyvin voimakkaasti. Lääkäreillä on raportteja ennen sairautta ja sairauden poistuttua. Kaikki parantumiset dokumentoidaan ja lääkärit vahvistavat ne.  Itse muistan Keniassa erään sokeankoulun opettajan joka toi luokallisen syntymästään asti sokeita oppilataan ja puolet heistä parani samointein. Nämä oppilaat siirtyivät normaaliin kouluun opiskelemaan. Eikä tämä ole mikään poikkeustapaus vaan tätä tapahtuu jatkuvasti Keniassa. Siksi tulijoita riittää koko Afrikasta ja myös länsimaista aivan tungokseksi asti hänen kokouksiinsa.

Mutta aina kun Jumala toimii, niin myös sielunvihollinen alkaa toimia ja niinkuin nykyään kaikilla Jumalan miehillä  - niin myös Dr. Owuorilla on vastustajansa. Äkkiseltään luulisi, että ateistit ja vapaa-ajattelijat olisivat niitä jotka älähtäisivät, mutta pääsääntöisesti näin ei ole;  asialla ovat uskossaan kylmentyneet ja leipääntyneet uskovat, jotka eivät voi uskoa, että Jumala toimii vielä tänäkin päivänä parantaen ihmisiä moninaisista sairauksista.  Näiden ihmisten on hyvin vaikea ymmärtää sitä, että Jumala toimii niinkuin Hän itse haluaa - ei niinkuin nämä uskossaan kylmenneet ihmiset haluaisivat.

Dr. Owuor on siistä erikoinen sananjulistaja, että hän saarnaa menestysteologiaa ja rahanhimoa vastaan; hän itse mm. ei kerää kolehteja kokouksissaan. Hän maksaa lentonsa itse ja on joskus jopa joutunut nukkumaan lentokentän lattialla.

Aion osallistua perjantai-illan kokoukseen jossa hän julistaa aiheesta "keskiyön hetki." Tämän lisäksi osallistun lauantain suureen parantumiskokoukseen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (45 kommenttia)

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Afrikka, tuo manner alla varsin julman auringon ;D Sielläpä sitä tapahtuu ihan vaikka mitä, ja kyllä! Kuuntelepa ite > https://www.youtube.com/watch?v=TQS65_O9-S0 Arto, nyt ihan oikeesti siellä, missä lienetkin ;D

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Jeesus sanoi, helpompi on kamelin päästä neulansilmästä kuin rikkaan taivaaseen. On hienoa jos samaa sanomaa julistava ihminen on nyky kristittyjen suosiossa. Toivottavasti viesti menee perille.

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Tiedätkö muuten Manu, mikä kummajainen oli aikoinaan se ns. "neulan silmä", mistä se kameli meni?

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

En tiedä, toivottavasti kerrot.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo Vastaus kommenttiin #4
Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala Vastaus kommenttiin #4

Ahdas portti oli muonaisen kaupungin muurissa oleva varsin ahdas kulkuväylä, eräänlainen tulli. Rikas kameleineen ja tavarapaljouksineen oli sellsisella portilla ns.lievästi kusessa. Näin ollen voimme ymmärtää vertauksen, että silloinkin jo ihannoitiin tietynlaista askeettisuutta, ellei se sitten ollut vain kateellisuutta. Liittyy tietenkin sen ajan kulttuuriin ja arvostuksiin. Täysin ymmärrettävää, ei sen kummempaa

T Piepponen Vastaus kommenttiin #6

Olisi pitänyt olla kurkinosturi jolla portti olisi ohitettu yläpuolelta.

Lehkamon pitäisi mennä samointein häpeämään. Uskonmies valehtelee niin että korvat heiluu.

Yksikään aidsia sairastanut ei ole parantunut eikä yksikään sokea näköään saanut edelleenkään yhdenkään poppamiehen virpomisilla eikä missään.

"Keskiyön hetki" kuulostaa ihan joltain mustan messun aihepiiriltä.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo Vastaus kommenttiin #7

Afrikassa Aids paranee ja HIV poistuu verestä. Tästä on lääkäreiden todistukset. Tämä on täyttä totta Keniassa.

T Piepponen Vastaus kommenttiin #9
Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen Vastaus kommenttiin #9

Valtaosa Afrikan mantereen maista on köyhiä ja terveydenhuolto heikoissa kantimissa. Poppatohtoreita kuunnellaan paremman puutteessa. Heikko tiedon saatavuus ja jokapäiväisen elämän haasteet yhdistettynä hurmokselliseen viestintään auttavat poppatohtoreita tavoitteissaan. Jos poppatohtoreilla on rahaa elämiseen ja kaukomatkojensa kustantamiseen, voivat maine, hurmoksen herättäminen ja kuulijoiden kosteat silmät riittää palkkioksi.

Mitä tulee niin kutsuttuihin todistettuihin paranemisiin, köyhissä Afrikan maissa rahalla saa ostettua monenlaista laboratoriotulosta ja todistusta. Köyhien maiden köyhien asukkaiden ja sairaiden kusetusta, jota suomalaisten pitää eettisistä syistä vastustaa tukemisen sijaan.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo Vastaus kommenttiin #13

Moni paranemisihme tapahtuukin kameroiden edessä. Kokoukset lähetetään suorina moniin eri maihin. Ei leikkauksia vaan kaikki livenä. Yhtäkkiä vaan sokean elottomat silmät saavat näkökyvyn ja samointein kaikkien nähden sokean näkökyky testataan. Kuurojen koulun opettaja tuo joka vuosi kuuroja kokoukseen ja korvat avautuvat. Rammat nousevat ylös jaloilla joilla ei ole ikinä kävelty. Pelkkää luuta ja nahkaa, mutta niin vaan ensiaskeleet otetaan niillä. Kun tämän näkee omin silmin, on se pakko uskoa.
Olen ollut 30 vuotta uskossa ja kaikenlaista nähnyt, mutta en vastaavaa. Hän on myös erinomainen Sananjulistaja ja hänen ensivisiitillään Suomeen vuonna 2013 hän saarnasi 5 tuntia putkeen juomatta edes vesitilkkaa. Olin tuolloinkin yleisön joukossa.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen Vastaus kommenttiin #16

Kun uskonto sokeuttaa ihmisen on myös mahdollista, että se "parantaa", tilanteessa, jossa henkilö ei objektiivisesti tarkasteltuna ole ollut sokea.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #16

Kameroiden edessä on tehty jos jonkinlaista temppua. Mikseivät ihmiset parane ylipäätään, mihin Jumala tarvitsee kameroita?

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala Vastaus kommenttiin #16

Noin yleisesti... Aivot luovat elämäkokemuksesta, ns. Todellisuudesta määritelmän, jota aivot sitten kutsuvat varsin reippaasti ns. todellisuudeksi. Tämän kauempana emme oikeastaan voi olla todellisuudesta, so. se ei tarkoita oikeastaan yhtään mitään. Mutta onhan se ihan mukava määritellä todellisuutta, jos omaa katatonisen varmuuden kaikkeudesta. Valitettavasti meillä ei kellään täällä ole mistään olemassa mitään varmuutta, on vain ja ainoastaan aivojen luoma malli, ns. todellisuudesta, josta siitä kukaan maaplaneetalla ei tiedä noin hevon paskaakaan

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #16
Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala Vastaus kommenttiin #9

Keniassa on tietenkin paljonkin monenmoistakin totta, mutta se kaikki ns. totta ei Todellakkaan välttämättä tarkoita totta Kenian ulkopuolells. Mikä tässä on niin vaikeaa tajuta, so. Kenia

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi Vastaus kommenttiin #9

Tässä kohtaa minun täytyy lähettää ylläpidolle ehdotus, että ei-suositukset pitää ottaa käyttöön. Minä sekä muut laittaisimme aivan varmasti -100 tähän.

Taikatemppuja on nähty maailmassa varmaan muutama sata vuotta, mutta miksi ne eivät ole kuitenkaan nykypäivään asti tulleet todellisiksi hoitovälineiksi? Se siitä. Minä uskon täysin kirkkaasti lentävään spagettihirviöön sokeasti, että muilla ei ole siihen mitään sanottavaa ja ovat kaikki kerettiläisiä.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #9

Tämähän ei voi tapahtua hypnoosilla kuten veden muuttaminen viiniksi todennäköisesti tapahtui.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #6

Jeesus oli kateellinen muiden tavarapaljoudelle?

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #20

Ei teitä ns. kristittyjä yhtään hävetä?

Kari Savinen

"Älkää heittäkö helmiä sioille" kertoo aika paljon maamme nykytilasta.
Arto varmasti ymmärtää lauseen tarkoituksen.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Ymmärrän jopa paremmin kuin arvaatkaan. Ko. lause tuli minulle vahvasti mieleeni eräässä puhelinkeskustelussa pari päivää sitten.

Kari Savinen

Juuri näin, tämä tuli minullekin mieleen kun katsoo näitä kommentteja.

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala Vastaus kommenttiin #15

Mitä Kari, mikäkö vikana mielestäsi kommenteissa, vaiko kuitenkin ihan itteensä asiaa?

Erkko Korppaanmäki

enää jää epäselväksi miksi simpukan eritteet olisivat niin erityisiä ja miksei niistä siat voisi nauttia tai olla nauttimatta.

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen
Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Mielenkiintoista on, että näitä suggestoterapeutteja (koulutettuja kusettajia) haalitaan kaukomailta Suomeen. Kyllä meillä on heitä omastakin takaa.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Kusettajia meilläkin on yllinkyllin, runsauden sarvi suorastaan. Ensin tulee mieleen:

Kokoomus-slogan "Vastuullista kantoa" vs. montako miljardia velkamme nousikaan?

SDP: "Vakuutus taikka takuutus" vs. tyhjän puhetta salaiset rakkauskirjeet kassakaapissa plus miljardit sekä luvatut -100 000 työpaikkaa.

Keskusta: "Ei mitään tekemistä lautakasojen kanssa" vs. vaalirahakohistukset ja mitään ei ole opittu vieläkään vaalien alla puolueilta. Luvataan 200 000 työpaikkaa, pelkään siinä ilmestyvän vaalien jälkeen miinusmerkki eteen.

RKP: Yhden asian puolue, hyvävelijärjestelmän ydin, pokkuroi kaikkia puolueita ja pokkuroisi varmaan pohjoiskoreaa, jos sattuu visiitille käymään ja pyytää vaaliapua.

Vihreät: "Uusiutuvat energiat huikeassa nosteessa". Niin varmaan, tulonsiirtoa köyhiltä veronmaksajilta rikkaille ja riskitön sijoitus kalliisiin tuulivoimaloihin sekä aurinkopaneeleihin. Kivihiilen runsastunut tuonti erinomainen huipputulos virheiltä.

Tässä näin muutama, lopuista puolueista en viitsi sanoa, ettei vaan KD aseta minulle kerettiläisyyttä, kirouksia ja salamoita sekä maailmanlopun vitsaukset päälleni.

*Sarcasm*

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

Nyt tarvitaan ulkomaalaistaustaisia voimia, kun tämä meidän oma Jalovaaramme (osuva nimi) on syytteessä rahankeräysrikoksesta. Tämä sällihän hilluu samalla TV7:lla. Tykkää hienoista autoista, henkivartiokaarti seuraa koko ajan mukana.
Minäpä rohkenen väittää pystyväni siinä parantamaan, kuin tämäkin "tohtori". Kerran hoiperteli kultavaltaukselle mies ja kohta rupesi yökkimään pimeässä kertoen että kuolee kohta. Minä lupauduin saattelemaan kilometrin päähän tienvarteen jos vielä sen matkaa jalat kantaisi. Ukko siihen, että mitä se vaikuttaa kun kuitenkin kuolee kohta. Minä siihen, että somempi kuolla sinne tienvarteen. Ei tartte alkaa kanniskelemaan raatoa pitkin mettiä. Mies parani oitis ja kyseli olisiko herroilla jotakin kaulan kostuketta. Illan päälle se rupesi vielä puhumaan kielillä. Hämärästi kuulosti saamenkieleltä. Hyvät seurat siitä kehkeyty. Ihan selevä ihmeparantuminen. PS. En kerännyt minäkään kolehtia.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

No mutta sehän on vain yrittäjyyttä, jota pitää tukea oli toiminta millaista tahansa.

Käyttäjän johannasirenkaplas kuva
Johanna Sirén-Kaplas

"Keskiyön hetki".

Myös monet maantiedettä ja biologiaa tutkivat ihmiset ovat samaa mieltä - kello on muutamaa minuuttia vaille keskiyö.

Uskoontulo omassa elämässäni tapahtui hetkellä, jolloin kovasti surin niitä muutoksia, joita luonnossa oli tekeillä. Työskentelin tuolloin mainostoimistossa suunnittelijana ja asiakkaanani oli ympäristöteknologiaa valmistava yritys. Oli aika karua istua palaverissa, jossa pukumies totesi hyväntuulisesti, että viimeinen puu Saksassa kuolee vuonna 2000. Ruhrin teollisuusalue Saksassa oli ollut siinä pöydän ääressä puheenaiheiden keskiössä.

Luin asiakkaan antamia, luottamuksellisia raportteja, joissa oli maailmanlaajuisesti esitelty kuinka paljon mitäkin ongelmajätettä oli missäkin päin maailmaa, ja kuinka monta tuhatta celsiusta tarvittaisiin niitä kuumentamaan, että niiden haitallinen vaikutus edes jotenkin vähenisi tai haihtuisi.

Siihen päälle sitten vastikään julkaistu Pentti Linkolan kirja "Johdatus 1990-ajatteluun". Linkolan kirja ei paljon toivoa jättänyt sekään.

Uskoontultuani oli suurta löytää Raamatusta Ilmestyskirjan 8. luku ja sieltä jae 11. "Ja kolmas osa vesistä muuttui koiruohoksi ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt."

Se oli siinä - rauha. Raamattu myönsi suoraan, että päin seinää tulee menemään. Ei minkäänlaista kaunistelua tässä. Pahimmat pelot toteutuvat, ei epäilystäkään siitä. Kolmas osa vesistä rehevöityy ja maa saastuu.

Mutta: ei mitään hätää! Pläänin mukaan mennään. Jumala on tämän kaiken jo edeltä nähnyt. "Maa murehtii ja lakastuu, maanpiiri nääntyy ja lakastuu, kansan ylhäiset maassa nääntyvät. Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneen lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton. Sentähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät; sentähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat ja vähän jää ihmisiä." (Jesaja 24:4-6)

Surullista, ei vältettävissä, mutta pläänin mukaista. Ihmisille suotiin tahdon vapaus ja tätä he ovat tahtoneet. Muovijätelauttoja valtameriin, korallien haurastumista ja kuolemaa, kemikaaleja, savukaasuja, enemmän, nopeammin, joka paikkaan.

Kaiken tämän keskellä olen kuitenkin Jumalan kämmennellä. Turvassa.

Tänä aamuna sanalle "koiruoho" löytyi aivan uusi merkitys.

Minulla on ollut Raamattu yli 20 vuotta, mutta en ole koskaan lukenut Aamoksen kirjaa. Nyt aamulla luin, ihan random kohdasta, josta Raamattu oli auki. Ja hups, hups, mitäs Aamos?

"Voi suruttomia... ...voi teitä, jotka lykkäätte kauas pahan päivän, mutta vedätte luoksenne väkivallan, valtaistuimelle istumaan... ...Sillä te muutatte oikeuden myrkyksi ja vanhurskauden hedelmän koiruohoksi." (Aamos, luku 6)

Sitäkö se koiruoho onkin, vanhurskauden, syyttömäksi julistamisen, menettämistä? Onko se sitäkin? Ihmiset, jotka kerran ovat ottaneet vastaan Jeesuksen Kristuksen ja hänen uhrinsa Golgatan keskimmäisellä ristillä, hänen lahjansa meille kristityille - vanhurskauden eli syyttömäksi julistamisen - luopuvat tästä lahjasta? "Sillä te muutatte oikeuden myrkyksi ja vanhurskauden hedelmän koiruohoksi."

Ja nyt sinä, Arto, tässä blogissasi tulet puhuneeksi uskovien kylmenemisestä.

Olen tätä samaa asiaa ajatellut. Miten on mahdollista olla näkemättä ja ymmärtämättä, että Suomi on rakennettu Jumalan kymmenen käskyn päälle ja näistä käskyistä kiinni pitäminen on tuonut Suomeen ja suomalaisille sen hyvän, senkin hyvän, jonka me tunnemme sotien jälkeisenä rauhanaikana ja taloudellisena vaurastumisena.

Kymmenen käskyä kelpasi ohjenuoraksi kaikille suomalaisille. Oli helppoa ymmärtää, että toista ei saa tappaa eikä toisen omaa sovi himoita. Oli helppoa kunnioittaa Jumalaa, jonka armoilla tiesi olevansa joka kerta, kun kylvökausi koitti ja korjuuaikaa odoteltiin. Jumala antoi viljalle veden ja kasvun, ja auringon suoman lämmön, joka kuivatti rukiin, kauran, ohran ja vehnän korjuuta varten.

Aina ei mennyt kuten Strömsössä. Tuli halla, satoi liikaa ja väärään aikaan - sadot menetettiin. Jumala koetteli.

Ja Jumala puhutteli ihmisiä kauniiden luontonäkymien kautta; metsä on aina ollut suomalaisten kirkko, jossa Jumalan luomistyö tulee ihmistä lähelle. Monille merimiehille ankkuri ei ole ollut pelkkä ankkuri vaan toivon symboli: risti, ankkuri, sydän - usko, toivo, rakkaus. Kolme väkevää ja väkevämpiä kuin kuolema.

Jos laiva menettää ohjauskykynsä ja jää myrskyssä ajelehtimaan, niin vielä on toivoa ohjausankkurista.

- - - -

Aamos puhui muitakin asioita tänä aamuna:

"Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, Herra, jolloin minä lähetän nälän maahan; en leivän nälkää enkä veden janoa, vaan Herran sanojen kuulemisen nälän. Silloin he hoippuvat merestä mereen, pohjoisesta itään; he samoavat etsien Herran sanaa, mutta eivät löydä." (Aamos 8:11,12)

Tällä hetkellä tilanne on se, että monet eivät välitä Herran sanasta. Mutta millainen Suomi olisi se, josta Herran sanaa ei voisi edes halutessaan löytää?

Vielä tänään Jeesus Kristus on löydettävissä. Raamatussa luvataan, että kahdesti, joka kolmesti hän kutsuu jokaista ihmistä. Monet tulevat uskoon jo nuorena, harvemmat vanhempana. Mutta ei sillä väliä, minkä ikäisenä avaa sydämensä Jeesukselle - pääasia on, että avaa; vielä, kun Hänet voi löytää.

It ain't over till it's over - nämä sanat sain kerran lahjaksi tuntemattomalta ystävältä, kun rakas ihminen oli jo todettu parantumattomasti sairaaksi. Elämä ei ole ohitse ennenkuin se on ohitse. Tuntematon ystävä tarkoitti, että kannattaa taistella ja ylläpitää toivoa viimeiseen asti. Hän ei tiennyt, että meidän toivomme nimi oli Jeesus Kristus. Jeesus, joka on luvannut, että sielumme selvittävät tiensä kuoleman läpi "toiselle puolelle" ikuiseen elämään.

Tästä oletan Arton mainitseman David Owuorinkin tulleen tänne Suomeen kertomaan.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Ari Lehkamo:
Minä uskon kertomaasi, eikä hän ole edes ainoa maailmassa.

Jos hän olisi huijari, hän rikastuisi tällä lahjallaan. Mutta uskon, että sellaisen jälkeen Jumala ottaisi sen lahjan häneltä pois.

Mutta miksi Jumala ei anna tätä taitoa kaikille uskoville? Eikö usko ole riittävän syvää vai haluavatko he Jumalan toimivan niin kuin he itse haluavat?

Nämä pilkkaavat kommentoijat eivät ymmärrä sanavapaudesta mitään. He voivat toki esittää omia mielipiteitään. Mutta siihen on oikeus myös uskovilla.

Yhtä vakavasti otettuina.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Ihmiset tuppaavat ryhtyä profeetoiksi saadakseen a) valtaa, b) rahaa, tai c) seksiä. Yleensä näissä on tuotantoprosessina valta -> raha -> seksi. Televangelistit ovat mediakeskuksineen yleensä jo b-vaiheessa.

Esitänkin tässä saman tien sellaisen profetian, että ennemmin tai myöhemmin tuokin tapaus paljastuu ökyrikkaaksi elostelijaksi.

Käyttäjän vinettoa kuva
Juhani Penttinen

Aika erikoiselta väite parantumisista kyllä kuulostaa.

Käyttäjän pekkapylkkonen kuva
Pekka Pylkkönen

Nyt oikeasti järki käteen. Aikuinen ihminen ja jutut on kuin kolmevuotiaalla ylivilkkaan mielikuvituksen kanssa.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Huomenta rakkaat kommentoijat. Voi tätä epäuskon määrää! Tässä kohdassa on hyvä mainita se suomalainen rouva, jota ystävät ja lääkärit ankarasti kielsivät lähtemästä Afrikkaan. Naisen jalka oli niin pahassa kunnossa, ettei sillä voinut kävellä ollenkaan. Mutta kielloista huolimatta hän lähti. Tapasin hänet Afrikassa. Kolme raavasta miestä joutui nostamaan hänet bussiin jolla hänet kuljetetiin kokouspaikalle. Ei toivoakaan että hän olisi selvinnyt bussin askelmista.
Mutta hän parantui kokouksessa. Hän alkoi juoksennella ja hänet kutsuttiin lavalle. Kuvasin hänen "spurttejaan" 9 minuutin koosteeseen, jonka tuolta reissulta tein. Tänään hän on terve ja oli eilen vastaanottamassa Dr. Owuria Helsinki-Vantaalla.
Entäs se Uusiseelantilainen sokea pastori? Kaikki tiesivät, että hän on sokea. Perhe, ystävät, naapurusto, seurakuntalaiset. Hän oli täysin sokea. Ei nähnyt yhtikäs mitään. Ollut syntymästä asti. Mutta hän sai näkönsä Dr. Owurin kokouksissa ja julistaa nyt laajalti tätä ihmettä. Hänetkin olen tavannut.
Koulutettuja näyttelijöitä....? huh huh mitä epäuskoa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kiitos Arto, voit varmaan linkittää nuo kuvaamasi spurtit meidän katsella.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Neljän minuutin ja 20 sekunnin kohdalla on hänen reipasta kävelyä lavalla. Heiluttelee Suomen lippua ja toinen suomalainen nainen (Anna) pitelee hänen kävelykeppejään. Minulla on juoksuakin, mutta kuvattua materiaalia on monta tuntia eikä ole aikaa etsiä. Mutta taatusti asia tulee selväksi.
Tämä kooste on minun ja tyttäreni kännykällä kuvaamaa materiaalia, jonka tyttäreni on editoinut nuorteniltaa varten. Pituus 9 minuuttia.

https://www.youtube.com/watch?v=exlEHVPzEkA

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #39

Tuota tosin ei näkynyt videollasi kuinka huonossa kunnossa tuo nainen ennen parantumistaan oli ollut.

Käyttäjän pekkapylkkonen kuva
Pekka Pylkkönen Vastaus kommenttiin #39

Sinä olet sitten aivopessyt lapsesi mukaan kulttiisi? Ei ole uskovaisilla mitään häpyä..

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari

Juttusi tosiaankin herättää valtavaa epäuskoa.

Mutta jos se noitatohtori on oikeasti niin taitava ja parantaa sairaat taudeistaan ilmaiseksi, niin otat varmaankin yhteyttä sosiaali- ja terveysministeriöön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitokseen. Tuollainen parantaja pitää saada Suomeen useammin tai vaikka pysyvästi. Kansa pääsisi sairauksistaan, ja valtion terveydenhuoltokulut loppuisivat kerrasta.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Dr. Owuor ei ole noitatohtori eikä itse paranna ketään vaan Jeesus Kristus parantaa hänen kauttaa aivan kuten kuolemansa jälkeen Jeesus toimi apostoleidensa kautta ja valtavasti ihmisiä parantui Raamatun aikoihin.

Kari Savinen Vastaus kommenttiin #42

Jeesuksen parantaessa aikanaan ihmisiä eri sairauksista fariseukset sanoivat että "itse belsebulin voimalla hän näitä ihmeitä tekee", tämän päivän epäusko on kyllä vahintäänkin samaa luokkaa.

En käsitä sitä, että tuomitaan näkemättä ilman syytä ketään ja sanotaan noitatohtoriksi, mitä pahaa on siinä jos joku todella parantuu näissä kokouksissa?

Tuskin kukaan uskova toivoo kanssaihmisen sairautta tai muuta pahaa, kaikkihan meistä haluavat säilyttää terveytensä.

Sanassa sanotaan, kun sairastut, rukoile Jumalaasi, niin Hän parantaa sinut.

Jokainen kristitty voi kääntyä Jumalan puoleen sairauden kohdatessa ja pyytää Jumalalta parantumista. Loppu on sitten täysin Hänen tahtonsa varassa, ja siihen on tyytyminen.

Käyttäjän MarkkuJohannesLikitalo kuva
Markku Likitalo
Kari Savinen

Mikäli on oltava hullu, niin mieluummin sitten Jumalan hullu !

Toimituksen poiminnat