blogi

Sinulla on kaksi viikkoa aikaa nostaa rahasi pankista

Olen kirjoittanut vuodesta 2010 asti tasaisin väliajoin blogeja Kreikasta ja siitä, kuinka tukipaketit eivät tule koskaan riittämään. Tiesin jo tuolloin v. 2010, että vaikka kuinka paljon rahaa Kreikkaan pumpataan loputa käy huonosti. Olen järjestelmällisesti vuosien saatossa varottanut tästä asiasta ja nyt jälleen kerran nostan tämän asian esiin.

David Wilkerson oli maailmankuulu maalaispappi, jonka Jumala lähetti New Yorkiin saarnaamaan taisteleville jengeille. Hänen kirjansa "Risti ja linkkuveits"i on maailmankuulu. Samoin Nicky Cruzin kirja "Juokse poika juokse" on niinikään kuuluisa. Moelmmat kertovat samoista tosiatapahtumista 1950-luvun lopulta aina pitkälle 1960-luvulle asti.  Molemmissa kirjoissa esiintyy keskeisessä roolissa pastori David Wilkerson. Omana itsenään. Jälkimmäinen kirja oli pakollinen lukukokemus Suomen kouluissa 1970-luvulla.

Mutta Wilkerson oli myös profeetta. Tunnettu sellainen. Hän kirjoitti vuonna 1972 kirjan "Näky" josta on otettu ties kuinka monta painosta. Näky -kirjassa hän kertoo tapahtumista, jotka ovat nyt alkaneet tapahtua. David Wilkerson toimi koko elämänsä pastorina ja 80-luvulla hän perusti Manhattanille Times Square Churchin jossa kerran  minäkin kävin häntä kuuntelemassa. Hän ennakoi oikein 2001 WTC iskun ja oli valmistanut kirkkonsa vastaanottamaan loukkaantuneita ja pelästyneitä ihmisiä.

Hänen kaikkein kiistellyin näkynsä koskee kuitenkin tapahtumia jotka tulevat tapahtumaan hänen kuolemansa jälkeen...erään Välimeren valtion konkurssista, joka julistetaan yhden vuorokauden aikana. Elinaikanaan David ei suostunut näkyä vahvistamaan, mutta aika näyttää onko tämäkin (niinkuin kaikki hänen muutkin näkynsä) totta.

Väitän, että olemme juuri astumassa näihin tapahtumiin. Kuten kohta saatte lukea...Jumala ei tee mitään ilmoittamatta siitä ensin palvelijoilleen profeetoille:

 

Tämä on osa Leo Mellerin puheesta Paluuta ei ole!, joka on pidetty Seinäjoella 14.12.2008.
”En tiedä, onko Suomessa kovinkaan laajalti vielä tiedossa David Wilkersonin erittäin erikoinen ja uskaltaisinko sanoa näin jopa suorastaan outo näky, jonka hän on saanut syksyllä 2008. Se, mitä Jumala näytti Wilkersonille, hän kirjoitti sen paperille – sulki paperin kirjekuoreen, joka sinetöitiin kiinni - ja tämä kirjekuori ja siellä oleva kirjoitettu näky on talletettu jonkun turvapalveluja tarjoavan yrityksen suureen kassaholviin Manhattanin peruskalliossa.
Mitä tahansa tuossa paperissa lukee, Wilkerson on asettanut ehdot tämän ilmestyksen avaamiselle ja sen lukemiselle, kun tapahtuu eräitä asioita. Mitkä nämä asiat ovat?
Hän toteaa, että Euroopassa tai Pohjois-Afrikassa niin yksi kansakunta – koko kansakunta – läpikäy totaalisen vararikon, joka julistetaan yhdessä vuorokaudessa. Siis Islanti ei ole mitään. Se, se on vain tuollaista värinää sen rinnalla, mistä Wilkerson profetoi. (Minä uskon ja ymmärrän näin, että tämä kansakunnan nimi on kirjoitettu siihen sinetöityyn paperiin, joka on peruskalliossa olevassa kassakaapissa New Yorkissa.)
Hän ei voi sanoa sitä nyt, koska jos hän sen nyt ilmoittaisi niin – no jokainen meistä voi spekuloida, mitä se merkitsisi – mutta hän sanoo joko Euroopassa tai Pohjois-Afrikassa. Tämä on viittaus jota yleensä käytetään silloin, kun puhutaan Välimeren alueesta. Joten jossakin Välimeren jollakin rantaviivalla on se valtio, joka 24 tunnin sisällä on kokeva totaalisen vararikon.
Kun tämä tapahtuu – Wilkerson puhuu nyt ennen kaikkea kristityille omassa maassansa. Hän sanoo näin – Niin teillä amerikkalaisilla kristityillä on täsmälleen kaksi viikkoa aikaa nostaa rahanne pankeista. (Ehkä se hyvin koskee myöskin meitä täällä Euroopassa). Teillä on kaksi viikkoa aikaa nostaa rahanne pankeista. Sillä sen jälkeen Yhdysvallat, Eurooppa, eräät muut alueet tulevat julistamaan niin sanotun Banking Holidayn, joka tarkoittaa sitä, että pankit pistävät ovensa kiinni asiakkailta. Henkilökunta ei ole lomalla. Se on tekemässä työtä lukittujen ovien takana. Mutta yhtään laskua ei makseta. Yhtään tililtäottoa ei suoriteta. Mitään rahaliikennettä ei suoriteta pankin huomaa yksityisasiakkaitten ja pankin välillä. (Minä oletan, että tämä myöskin koskee yritysasiakkaita ja pankkeja.) Mutta pankit keskenään toimivat. Mutta asiakkaita ei palvella.
Teillä on kaksi viikkoa aikaa nostaa rahanne pankeista ja käyttää nuo rahat - Jumalan kunniaksi. Sillä kaksi viikkoa myöhemmin teidän rahoillanne ei ole mitään arvoa. Jos te ette ole nostaneet rahoja pankista, niin siellä ne ovat ja kun pankit avaavat ovensa niin yhteinen julistus kiirii ylitse maanpiirin – kaikki nämä setelit, kolikot, bitit tietokoneissa ovat kaikki arvottomia.
No mitä sitten tapahtuu? Wilkerson vain hipaisee tuota aluetta, mutta siitä toki ymmärrämme Raamatun valossa enemmänkin. Hän sanoo, että ihmiset tullaan varustamaan uudenlaisella maksuvälineellä ja sen maksuvälineen käyttö on vain niillä, jotka sitoutuvat – me käyttäisimme sanaa mammonahengen – Wilkerson puhuu antikristuksesta – alaisuuteen.
-------
--- Antakaamme Wilkersonille kiitosta Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä siitä, että hän on tälläisen rohkean sanoman tuonut esille. Me ymmärrämme sen, että että se, että hän on koko ilmestyksen taltioinut tähän suljettuun sinetöityyn kirjekuoreen, jota – tämä jäi minulta sanomatta – hän itse tai hänelle läheiset eivät ole avaamassa, vaan tämä turvapalveluja tarjoava yhtiö on hänen toimestansa valtuutettu, kun tämä yksi valtiokonkurssi on tapahtunut, menemään holviin – ottamaan kirjeen, avaamaan sen ja julkistamaan, mitä siinä lukee.
Te ymmärrätte, miehellä täytyy olla todella 'Näin Sanoo Herra' siellä sanojensa takana, koska muutoin kukaan ei uskaltaisi kirjoittaa tällaista. Muistakaamme, että Raamattu itse Uuden testamentin puolella puhuessaan seurakuntaprofetian lahjasta sanoo, että kaikki meidän profetoimisemme on vajavaista. Me näemme kuin kuvastimesta. Jotakin aivan, aivan, aivan dramaattista täytyy olla Jumalan antamana Wilkersonin profetiassa, kun hän tällä tavalla toimii. Mutta Aamoksen kirjassa todetaan, että ei tule onnettomuutta – Jumala ei tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille.”

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

"hän on koko ilmestyksen taltioinut tähän suljettuun sinetöityyn kirjekuoreen, jota – tämä jäi minulta sanomatta – hän itse tai hänelle läheiset eivät ole avaamassa, vaan tämä turvapalveluja tarjoava yhtiö on hänen toimestansa valtuutettu, kun tämä yksi valtiokonkurssi on tapahtunut, menemään holviin – ottamaan kirjeen, avaamaan sen ja julkistamaan, mitä siinä lukee"

Taas tätä samaa huttua. Jos miekkonen oikeasti tietäisi jotain yksityiskohtia ja olisi jumalan asialla, hän kertoisi ne yksityiskohdat etukäteen eikä panttaisi tietojaan.

Kuten sanoin viimeksikin kun tätä tyrkytit. Jos mitään ei tapahdu, kukaan ei koskaan avaa kirjekuorta ja miekkonen saa piehtaroida sinunkalstaistesi ihannoinnissa ja maineessa. Jos taas jotain tapahtuu ja pankit tosiaan sulkevat rahahanat, on maailma sellaisessa kaaoksessa ettei kukaan sitä kuorta ehdi katsomaan. Ja taas ropisee maailman lehkamoiden suitsutusta.

Lisäys: jahas, mies itse on kuollut muutama vuotta sitten. Mutta rahastus jatkuu hänen nimissään.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Rahastus? Paljonko mä olen sulta pyytänyt? Sinulla on itselläsi pahoja ongelmia katkeruuden, vihan ja myöskin rahan kanssa. Olen lukenut sinulta hyvin paljon vastauksia postauksiini ja tällainen kuva sinusta alkaa välittyä.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

En minä puhu sinusta vaan miehen nimissä kirjoja sun muuta krääsää kauppaavista. Sinä vain toimit ilmaisena mainosmiehenä, valitettavasti.

En ymmärrä missä sinä olet minun kirjoituksissani nähnyt vihaavaa sanaakaan ja rahasta olen puhunut vain silloin kun sitä joku uskon nimissä kerää herkkäuskoisilta. Kuten tässäkin tapauksessa. Mutta ei siinä mitään, henkilökohtaiset hyökkäykset ovat helpompia kuin itse asian pohtiminen.

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari

No niin Lehkamo, hopi hopi vain pankkiin nostamaan rahat pois.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Ei vielä, eikä ole paljoa nostettavaa. Suurperheen rahat ovat aina tiukoilla.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Milloin Jumala on alkanut antamaan sijoitusvinkkejä?

Käyttäjän JukkaKaijala kuva
Jukka Kaijala

"Hän sanoo, että ihmiset tullaan varustamaan uudenlaisella maksuvälineellä ja sen maksuvälineen käyttö on vain niillä, jotka sitoutuvat – me käyttäisimme sanaa mammonahengen – Wilkerson puhuu antikristuksesta – alaisuuteen."

Ihan loistava profetia - ja kerrottakoon että se antikristuskin on jo syntynyt: Satoshi Nakamoto.

Tuo pirulainen keksi ihan uuden maksuvälineen, joka ei tarvitse pankkeja ollenkaan. Kyllä ne Mellerin Leo ja Wilkersonin David ovat sitten viisaita nähneet.

Ensimmäiset antikristuksen ja mammonahengen palvelijat ovat jo alkaneet näitä itse pääpirun tekosia käyttämäänkin. Jumalattomat!

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Mihin kannattaisi sijoittaa, kultaan? Toisaalta vesi säilykkeet ja ammukset ei ole koskaan huono valinta. Niin, ja vessapaperi.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Wilkersonin mukaan vain viljelysmaalla on lopulta enää mitään arvoa ja Näky-kirjan mukaan sen hinta nousee pilviin.

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Ei tuon päättelemiseen mitään näkyjä tarvita. Ihmiset lisääntyy ja viljelyala pienenee. sehän tässä nykymenossa onkin hauskinta että kotimaista sapuskantuotantoa ajetaan alas, kun pitäisi vahvistaa. Aina pitäisi tuottaa sen verran että valtio olisi omavarainen ongelmien alkaessa. auringon purkaus, sota tms.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Monilla suomalaisilla on jo nyt kaksi viikkoa ennen H-hetkeä tili tyhjänä.

Käyttäjän johannasirenkaplas kuva
Johanna Sirén-Kaplas

David Wilkerson kertoi Näky-kirjassaan myös siitä, miten Neuvostoliitto tulee yllättäen avautumaan aivan yhtäkkiä - ja sitten taas sulkeutumaan aivan yhtä yhtäkkisesti.

Näky-kirjassa kerrottiin myös kahdesta massiivisesta talousromahduksesta, joista jälkimmäisen jälkeen pörssikurssit jäävät sahaamaan edestakaisin epämääräisessä ennakoimattomuuden tilassa.

Ja vielä oli Näky-kirjassa sekin asia, että lopulta tulee globaali valuutta, joka ei ole sidottu kultaan.

Ja paljon muutakin tässä kirjassa on sellaista, mikä on jo toteutunut, valitettavasti.

Mutta:"Hänen valtansa on iankaikkinen valta, joka ei lakkaa, ja hänen valtakuntansa on valtakunta, joka ei häviä." (Daniel 7:14)

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Kertoiko hän millekään näistä tarkkaa päivämäärää tai muuta, jota voisi oikeasti pitää toteutuneen profetian mittarina?

Vai onko jumala niin paska, että lähettelee näitä näkyjään, muttei piittaa pätkääkään uskotaanko niitä?

Ja olisi edes kertonut Neuvostoliiton romahtamisesta ja nimen vaihdoksesta, se olisi ollut vaikuttavampaa kuin arvella että 'Neuvostoliitto' on jatkossakin samanlainen ennalta-arvaamaton maa jossa valtasuhteet joskus heilauttelevat käytäntöjä rajustikin. Myöskään talousromahdusten ennustamiseen ei tarvitse mitään muuta kuin perustiedot taloudesta.

Näiden 'ennustusten' luonteeseen kuuluu, että vaikka mitään ei koskaan tapahdu niin se ei falsifioi näkyä vaan tapahtumaa pitää odottaa maailmantappiin. Ja toisaalta ovat niin epämääräisiä, että kun jotain etäisesti siihen sopivaa jossain tapahtuu, voidaan kerätä pisteet kotiin.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Ateisti ei uskoisi vaikka törmäisi Jumalaan. Siksi on hyödytöntä ateistille mitään kertoa. Jumala varoittaa ihmisiä profeettojensa kautta. Ne kuuntelevat ja uskovat ketkä uskovat. Suurin osa ei usko. Suurin osa ei usko mitäään mitä Jumala Raamatussa sanoo, esim. Jeesuksen takaisintulosta.

On muuten mielenkiintoinen profetia eräältä suomalaiselta mieheltä (Matti Kettunen)...hän oli saanut pahan myrkytyksen 80-luvulla ja oli kuolemaisillaan. Jeesus ilmestyi hänelle sairaalassa ja kertoi monia asioita....mm. sen että ensimmäinen ylösnousemus on silloin kun Amerikassa on presidenttinä Clinton niminen henkilö. Hän ei ollut koskaan kuullutkaan moisesta henkilöstä. Jeesus paransi Matin ja Matti alkoi julistaa tästä aiheesta. Muutaman vuoden päästä Bill Clinton niminen prsidentti sitten tuli kuin tyhjästä valtaan mutta mitään ei tpahtunut. Jeesus oli sanonut: tulee kolme Clintonin kautta yhteensä ja Clintonin ensimmäisellä kaudella tapahtuu ylöstempaus......
Olen itse kuullut ko. kasetin joskus 90-luvulla Clintonin ollessa vallassa ja eilen joku laittoi Fcebookiin sen taas uudelleen.
Hannu....onko tämä ollut väärä profetia vai olisiko niin, että.....Hillary Clinton.....?

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #15

Riippuu vähän ateistista, mutta edes omat aistit eivät tosiaan aina ole riittävä vahvistus. Jumala ei varoita mitään tai ketään profetioiden kautta, hän pystyisi sen tekemään niin ettei tarvitse arvuutella mitä ja missä tapahtuu, saati milloin.

Ja on tosiaan mielenkiintoista, että myrkytys saattaa aiheuttaa hallusinaatioita. En tunne kyseisen profetian taustoja, joten en minä sen pätevyydestä voi sanoa mitään. Clinton tosin oli kyllä tuttu Yhdysvaltojen politiikkaa tuntevalle jo 80-luvulla.

Mites muiden uskontojen vastaavan näkyjen näkijät? Kenen jumala on paras enteiden antaja? En mene syvemmälle, mutta kuten kaikki 'profetiat' ne ovat melko ympäripyöreitä. Esimerkki: "Petty minded people will conduct business transactions and merchants will be dishonest."

Selvästi pätevää kamaa.

Mutta mennäänpä tosiaan pykälä pidemmälle. Entä sitten vaikka joku tekisikin täsmälleen paikkansapitävän profetian? Ei se todistaisi jumalasta mitään, saati siitä, mistä jumalasta olisi kyse vaikka todistaisikin.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo Vastaus kommenttiin #16

Jumala puhui jo Vanhan Testamentin aaikoihin kansalleen profeettojen kautta. Jumala ei ole tätä toimintamallia muuttanut. Toki nykyaikana on vääriäkin profeettoja pilvin pimein, mutta kyllä oikean profeetan tunnistaa siitä, että hänen profetiansa ovat Raamatullisia, Kristus-keskeisiä ja ne toteutuvat. Lisäksi profeetan oma elämä on sopusoinnussa Raamatun Sanan kanssa.
Silti kaikki profetointi on vajavaista. Näin ilmoittaa jo Raamattukin.
Itse pidän Wilkersonia erittäin luotettavana. Nyt hänen kuoltuaan on Dr. Owuor noussut esiin voimakkaasti.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #17

Sanon tämän nyt vielä kerran: Edes täysin osuva yksityiskohtainen profetia ja profeetan väite jumalasta sen lähteenä ei TODISTA jumalan osuutta asiaan. Kiinnostavaa se kyllä olisi, ilman muuta tutkimisen väärti.

Kuka vain voi väittää puhuvansa jumalan nimissä ja jotkut ovat hyvin taitavia siinä. Toiset taas oikeasti uskovat puhuvansa jumalan nimissä, usko ei tee siitä totta. Ensimmäiset tunnistaa yleensä täysin ympäripyöreistä ja pienellä asiantuntemuksella todennäköiseksi ennakoitavista tapahtumista(maanjäristykset, sodat yms), jälkimmäiset taas siitä että ne eivät yleensä toteudu edes löyhimmälläkään tulkinnalla.

Ja tietysti Raamattu ilmoittaa profetoinnin olevan vajavaista. Sen kirjoittamisen aikoihin he joutuivat jo joustamaan tulkitessaan vanhoja profetioita 'täytetyiksi'. Ei järjestelmällä olisi ollut mitään tulevaisuutta, jos se olisi väittänyt veitsenterävää tarkkuutta.

Itse pidän ennustavaa mustekala Paulia erittäin luotettavana. Hänen lähteenään varmaan toimi Cthulhu:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Paul_%28mustekala%29

Nostradamus lienee paras esimerkki siitä, ettei profetioihin jumalaa tarvita. Monet ovat vakuuttuneita hänen ennustaneen muunmuassa 9/11 World Trade centerin iskun.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Eikös tuossa ole jo hyvän kulttielokuvan aihe?

Käyttäjän OssiOjutkangas kuva
Ossi Ojutkangas

Mitä ihmettä minä juuri luin? Tämähän on jo lähes 90-luvun Ultra-lehtien tasoista esoteerista camppia!

Blogisti ilmoittaa tuottaneensa, ohjanneensa ja käsikirjoittaneensa elokuvia. Alkoikin jo kiinnostaa kovasti millaisia ne mahtavatkaan olla...

Petri Mäkinen

Jyvät tullaan erottelemaan akanoista.
Wilkersonin profetiat käy toteen, Raamatun profetiat käy toteen.
Aukaiskaa silmät ja katsokaa nykymaailman menoa!?!

Toimituksen poiminnat