blogi

Saksa vaikeuksissa

Blogini otsikko voisi olla kokonaisuudessaan seuraava: Saksa vaikeuksissa, profetaalinen kello lyömässä keskiyön hetken lyöntejä. 

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/porssipaniikin-keskella-oleva-deutsche...

Yllä kauppalehden artikkeli tältä päivältä. Alla minun blogini syyskuulta 2015

http://artolehkamo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/203317-kaatuuko-saksan-talous

Saksalla ei välttämättä mene niin hyvin kuin se antaa ymmärtää. Volkswagen on vaikeuksissa päästöskandaalin takia ja  hyvin todennäköisesti law suitteja satelee sieltä ja täältä. Nyt Deutche Bank on myllerryksen keskiössä, osakekurssit rajussa laskussa  ja kaiken tämän lisäksi Saksassaon valtava läjä turvapaikanhakijoita.  Ei siis hyvältä näytä. Muutoinkin maailman pörssejä on koko alkuvuoden repinyt valtava hermostuneisuus ja tämä on ollut omiaan mm. kohottamaan kullan hintaa. Sijoittajat etsivät turvasatamia, mutta nykyaika on sikäli erikoinen, ettei sellaisia enää oikein ole.

David Wikerson on profetoinut, että Saksa julistetaan konkurssiin yhden päivän aikana. Ei siis mikään välimeren valtio kuten olen aiemmin täällä ilmoittanut. David on myös profetoinut, ettei oikein mikään muu kuin viljelysmaa pidä arvoaa - sen hinta nouseekin tulevaisuudessa rajusti. David on profetoinut, että Saksan konkurssilla olisi maailmantaloudelle murskaavat vaikutukset; koko rahatalous -  niin Euro, kuin  USD- romahtaisivat.

Voi olla, että ongelmat selviävät tai ainakin siirtyvät, mutta tällä hetkellä kannattaa seurata Saksan lisäksi Japania, joka on juuttunut 20 vuoden mittaiseen taantumaan eikä tunnu nousevan kuopasta millään ilveellä. Sielläkin pörssikurssit ovat aikamoisessa laskussa.

Dr. Owuor on mielenkiintoinen Afrikkalainen profeetta ja hän on profetoinut maailmanlaajuisen nälänhädän. Myös Raamattu puhuu näistä ajoista jotka ovat edessäpäin;  kun musta hevonen vapautetaan, menee ihmisten koko päivän palkka siihen, että he voivat ostaa ruokaa. Eli ruuan hinta nousee pilviin. Tästä on seurauksena valtava globaali nälänhätä. Alla blogini hänestä noin vuoden takaa.

http://artolehkamo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/190955-mielenkiintoinen-mies...

Itse en osaa arvella kuinka lähellä tai kuinka kaukana noista ajoista olemme, mutta silloin tällöin on hyvä päivittää "profetaalinen kelllo."

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (48 kommenttia)

T Piepponen

Internetissä piisaa "profeettallisia kelloja" vähintään noin 450000 kappaletta.

Onkohan ne kaikki samassa ajassa?

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Ei kai nyt sentään noin paljoa??? Itse seuraan vain muutamaa ja ne tikittävät samaa aikaa.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Tähtääkö moderni profeetta ainoastaan tilanteeseen, jossa hän voi hihkaista: "Mitäs minä sanoin"?

Profetoimiseen ei ilmeisesti koskaan ole kuulunut korjaustoimien esittäminen, vaan pelkästään synkkä maalailu.

Käyttäjän JukkaKaijala kuva
Jukka Kaijala

Oli ihan pakko googlata Dr. Owuor. Ja tällaisen videon löysin:
http://youtu.be/v4gEEc8PgZo

Enempää en edes viitsi kaivaa. Ei todellakaan tarvitse nähdä kuin tämä pätkä ja voi vuoren varmasti sanoa että kaveri on täysiverinen huijari.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Tämä mies ei ole missään nimessä huijari vaan täysverinen Jumalan mies. Hänen kokouksissan Afrikassa tapahtu nykyään valtavia ihmitä. Olen itse omin silmin nähntyt pari vuotta sitten kun olin hänen kutsuvieraanaan siellä. Viime uutena vuotena oli ehkä kaikkein mahtavin kokous ikinä. Kahdesta portista tuli sisälle pelkästään sairaita ja lääkäritiimi tutki heidät portilla ja dokumentoi kaiken. Usealla oli myös itsellään dokumentteja esim. HIVistä. Paikalla oli miljoonia ihmisiä aina Kenian ylintä johtoa myöten ja ihmisiä parani valtavasti; AIDS, raajarikot, sokeat, kuurot. 92 hehtaarin alue oli niin täynnä ihmisiä ettei kaikki tainneet edes mahtua paikalle.
Kannatta itse mennä katsomaan mitä Afrikassa tapahtuu nyt. Se ei maksa kuin lentolipun. Kaikki muu on ilmaista hotelleja ja ruokaa myöten.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Lehkamo, muistaakseni jokin brjeesus teki ihmeitä, mutta ei Jumalan voimalla, mistä olet niinvarma, että tämä on Jumalanmies ?

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Voi hyvä mies sentään. Kyllä sokeasta ei tule näkevää jonkun hoto hoto agitaatorin toimesta, eikä aids parane. Kyllä se on fakta. Miksi tämä sankari ei sitten ole parantanut kaikki Kenian sokeat?
Onkos tyttäresi käynyt viime aikoina taivaassa tapaamassa Jeesusta?

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

En usko, että maailmassa tulee koskaan sellaista aikaa että kaikki paranevat. Vasta taivaassa perillä kaikki ovat terveitä. Kannattaa käydä www.repentfinland.fi sivuilla lukemassa esim. viime suurkokuksen saldoa joka on mittava. Itse näin esimerkiksi sen kun kuurojen opettaja toi kuurojen luokan kokoukseen ja syntymastaan asti kuuroista oppilasta puolet ( kuusi ) parani heti ja nykyään he käyvät normaalia koulua.
Meille länsimaisille ihmisille on hyvin vaikeaa uskoa sitä, että Jeesus parantaa palvelijoittensa kautta vielä tänä päivänä ihmisiä mitä vaikemmistakin taudeista. Afrikkalaiset uskovat ja heidän on helpompi uskoa kun näkevät näitä ihmeitä jatkuvasti. Jos hän olisi huijari, ei kai kukaan tulisi naapurimaista asti kokouksiin vaan toteamaan että "ei mitään ihmeellistä tapahtunut..." Juuri se on mielenkiintoista, että siellä tapahtuu. Nykyään ihmiset tulevat useita päiviä ennen alueelle varmistamaan, että edes mahtuvat alueelle. Paikalla on miljoonia ihmisiä. Epäilijöille olen aina sanonut, että menkää, te pääsette eturiviin todistamaan näitä asioita.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Vasta taivaassa perillä kaikki ovat terveitä.
Kerro hyvä mies minulle, miten me olemme siellä terveitä, koska meidät on haudattu tai tuhkattu. Olemme mädäntyneet tai tuhkat viskattu johonkin.
Miten me yht äkkiä taas muutumme entisiksi? Ja missähän se tapahtuu? Kyllä tässä joku nyt ei täsmää. Mutta valaissenet hiukan asiaa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Saarnaajankirjassahan tuo kerrotaan, että Henki palajaa Jumalan tykö ja tomu maahan.

Käyttäjän elehtiaho kuva
Eira Lehtiaho

Mikään aine ei häviä, molekyylit ovat olemassa.
Tiede sanoo näin, aine vain muuttaamuotoaan.
Jumala Kaikkivaltias luomakunnan luoja ja ylläpitäjä kokoaa ihmisen uudelleen.
Henki menee kuollessa talteen, Jumalan sijoituspaikkaan , ylösnousemuksessa
henki ja aine yhdistetään jälleen.

Käyttäjän JukkaKaijala kuva
Jukka Kaijala

Arto, katsoin yhden linkkaamasi videon Youtubesta (http://youtu.be/exlEHVPzEkA). Ilmeisesti sinun ja tyttäresi kuvaama ja editoima. Paras - ja kuvaavin tekstitys oli liikuntavammaisten pienten lasten kävellessä vaivalloisesti kentällä "rammat alkoivat kävellä jo ennen Owuorin saapumista stadionille". Että semmoset voimat tällä tohtorilla.

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Olitkin pitkään Arto poissa ja nyt,kun olet palannut, näyttää menevän lujemmin,kuin ikinä.Surullista..ihan oikeesti ja todella.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Oletko oikein kaivannut? No hyvä, että uskollisin ystäväni Hannu on pannut merkille poissaoloni. Syy siihen on ollut kiire.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Niin turhaan, niin turhaan. Kaikki täällä päättyy lopullisesti, eikä jatkoaikoja tunneta.

Käyttäjän dottore48 kuva
Kari Ellimäki

Voi hyvä tavaton, voiko joku vielä nykyaikana uskoa tuollaiseen huijaukseen.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Tässä suomalaisen Annan raportti. Hän on ollut useamman vuoden Keniassa.

Kirje Suomelle Lopunajan Pyhän Hengen Herätyksen keskeltä, Keniasta

Siunausta Suomeen! Saimme Jumalan armosta olla todistamassa omin silmin ennennäkemätöntä Herran vierailua ja Lopunajan massiivista Herätystä Keniassa, Kisumun kaupungissa 31.12.-2.1. Palaamme Suomeen virvoittuneina ja muuttuneina sydän täynnä Pyhän Hengen iloa ja tulta. Se on todella vaikeaa laittaa sanoiksi mitä olen saanut nähdä ja kokea. Ei riitä sanat kuvaamaan enää tätä kaikkea, niin ihmeellistä se on ja menee yli ihmisen järjen päätelmien. Totisesti, HERRA on lähettänyt sanansaattajansa, Huutavan äänen valmistamaan tietä Jeesuksen paluulle pyhyydessä ja vanhurskaudessa. Elämme Elian päiviä.

Jos palaamme Suomessakin Jeesuksen vanhanajan Golgatan ristin ja veren sanomaan ja lopetamme tähän maailmalliseen vaurauteen ja menestykseen keskittyvän evankeliumin, ja alamme kuuntelemaan Herran ääntä, niin voimme nähdä tämän saman kauniin Pyhän Hengen Herätyksen, josta Kenia nauttii tällä hetkellä. Tämä Lopunajan Herätys on lähtöisin parannuksenteosta.

Itse Kisumun kunnanjohtaja H.E Jack Ranguma toimi kokousten isäntänä ja oli kutsunut Profeetta Dr. Owuorin Kisumuun. Kokouksiin osallistui myös monia hallituksen jäseniä, maan johtajia ja ministereitä. Kokousalue oli yhteensä 92 hehtaaria ja ihmiset seisoivat siellä vierivierissä, paikalla oli useita miljoonia ihmisiä. Kun Herätys tulee, niin ihmiset eivät halua lähteä kotiin kesken kaiken, vaan he yöpyvät kokouskentällä muovimatoillaan ja vilteillään, satoi tai paistoi. He kävelevät jopa kymmeniä kilometrejä kokouspaikalle ja ilman picnic-koria. Ihmiset ohjelmoivat lomapäivänsäkin jo monta kuukautta aikaisemmin niin, että pääsevät mukaan herätyskokouksiin.

Täällä Suomessa varmaan sanoisimme: käyn ensin töissä, sitten menen kotiin päivälliselle, käyn suihkussa ja tulen sitten. Herran profeetta sanoi yhdestä parantuneesta, jonka hampaat olivat vääntyneet, varmaan ei ollut peseytynyt viikkoon ja matkustanut monta päivää Herran kokoukseen, että tässä on täydellinen Kristuksen Morsian.

Ylistys kestää taukoamatta yötä päivää ja se on valtavan kaunista pehmeää Pyhän Hengen palvontaa. Ensimmäiset ihmiset saapuivat jopa 12 päivää aikaisemmin kokouskentälle ylistämään ja rukoilemaan ja tekemään parannusta. Kokouskenttää raivataan ja laitetaan kuntoon talkoovoimin ja kaikki puhaltavat harmoniassa yhteen hiileen. Eräs leskinainen sanoi täynnä iloa, että samalla tavalla kun Jeesus puhdistaa hänen sydäntään, niin hän puhdistaa kokouskenttää risuista Herralleen.

Kaksi päivää ennen kokouksen virallista alkua jonot olivat jatkuvasti yhteensä yli kilometrin pituisia ja 92 hehtaarinen kenttä alkoi olemaan jo lähes ääriään myöten täynnä. Ei ole väliä mistä yhteiskuntaluokasta olet; mukana on lakimiehiä, tohtoreita, piispoja, pastoreita, tiedemiehiä, yksinhuoltaja-äitejä, leskiä, orpoja, lapsia, vanhuksia, perheitä, köyhiä kadunmiehiä; kaikki ovat tulleet palvomaan yhdessä harmoniassa Pyhää Israelin Jumalaa. Myös valtion poliisi oli paikalla ja turvajärjestelyt olivat huippuluokkaa. Jokainen kokouskentälle tulija katsottiin metallinpaljastamilla läpi. Kaikki on aina sujunut näissä Herran kokouksissa rauhallisesti ja Jumalan suojelus ja rauha on levännyt kokousten yllä.

Kansainvälisiä vieraita oli yli 2000 kaikista maanosista, ympäri Afrikkaa, Eurooppaa, Australiaa, Uutta-Seelantia, Yhdysvaltojen eri osavaltioita, Etelä- ja Väli Amerikkaa, Kanadaa, Aasian maita. Kristuksen ruumis oli tullut kokoon ympäri maailmaa ylistämään Kaikkivaltiasta pyhää Israelin Jumalaa. Myös Suomesta meitä oli siunattu ryhmä paikalla ja saimme edustaa Suomea suomenlippujen kanssa. Keskellä Parantumiskokousta Herran profeetta puhui kolme kertaa Suomelle, sanoen että hän on tulossa pian Suomeen ja puhumaan TV7:n kautta ja jopa Israelissa saakka kuullaan nyt HERRAN Sanomaa.

Kokouksessa oli kymmen porttia, joista ihmismassat tulvivat sisään. Kaksi niistä oli tarkoitettu ainoastaan sairaille eli Portti numero 1A & 1B. Siellä odotti iso lääkäritiimi ja mediaa useiden videokamarapisteiden kanssa. Jokainen sairas haastateltiin ja kuvattiin. Useimmat olivat ottaneet lääkärintodistuksensa mukaan todisteeksi. Hiv/Aids –potilaita, syöpäsairaita, sokeita, kuuroja, mykkiä, pyörätuolipotilaita, halvaantuneita, rampoja, dialyysipotilaita, munuaissairaita, maksasairaita, korkeasta verenpaineesta kärsiviä, diabetespotilaita jne jne. Näimme myös niin paljon outoja eksoottisia harvinaisia sairauksia, mitä emme edes näe länsimaissa: valtavia kasvaimia, ruumiinosien vääristymiä ja pullistumia, märkiviä hoitamattomia isoja haavoja, täysin eläimellisesti käyttäytyviä mielisairaita ja myös pahojen henkien riivaamia ihmisiä näimme tuotavan Portti numero 1 läpi. Tällä samalla portilla annoin myös pitkin päivää suoria liveraportteja Jesus is Lord radion kautta suomalaisille kuuntelijoille suomeksi. Kiitos, että olitte runsaslukuisina kuulolla!

Nyt siis kaikista HERRAN parantamista on ennen & jälkeen kuvat + lääkärintodistukset, joten JEESUKSEN Veren voitto Voima on ilmiselvää kaikille ja uskomme ja luottamuksemme Herraan vahvistuu, kun saamme todistaa näitä lääketieteellisesti mahdottomiksi luokiteltuja Jumalan ihmeitä. Raamattu sanoo selvästi, että myöhempi ja jälkimmäinen Kirkkaus ja Pyhän Hengen vuodatus ja Sade tulee olemaan suuempi kuin aikaisempi. Saamme elää Elian päiviä, Herran päiviä, juuri ennen Messiaamme tulemusta. Näiden ihmeiden tarkoitus on yksi ja sama: EVANKELIOIDA IHMISET JEESUKSELLLE KRISTUKSELLE!

Saimme todistaa omin silmin, kuinka valtavat määrät sokeita silmiä avautui ja sokeat näkivät ensimmäistä kertaa elämässään! He kuvailivat asioita ympärillään mitä näkivät. Jumalan mies liikutti mikrofoonia heidän silmiensä edessä ja he seurasivat sitä silmillään. Kun Profeetta pyysi seuraamaan itseään ja kulki ympäri Alttaria, niin sokea pystyi nyt näkemään ja seuraamaan häntä! Muistan elävästi, kuinka erään muslimitytön silmät avautuivat näkemään ja hän antoi elämänsä Jeesukselle! Hän sanoi, että haluaa oppia nyt lukemaan Raamattua. Jumalan mies luki alttarilla tytölle tämän kohdan Raamatusta: Matt 6:22 Silmä on ruumiin lamppu. Jos siis silmäsi on terve, niin koko sinun ruumiisi on valaistu. HERRA avatkoon hengelliset silmämme näkemään myös Suomessa!

Oli koskettavaa nähdä kuinka kuuromykkä ja rampa pieni kolmevuotias poika alkoi kävelemään, kuulemaan ja puhumaan! HERRAN Profeetta antoi pojalle mikrofoonin ja hän toisteli siihen pitkään innoissaan AAMEEEN, AAAMEN, AAMEN ja teki muuta omaa ääntelyään. Pojan hymy todella sulatti kaikkien meidän sydämemme! Myös rampa teini-ikäinen tyttö alkoi kävelemään ja todisti niin reippaasti Alttarilla, että KYLLÄ OLIN RAMPA, MUTTA NYT TÄMÄ RAMPA KÄVELEE! Ja hän käveli alttarilla edestakaisin intoa ja iloa täynnä.

Monista kuurojen kouluista ympäri Keniaa oli tultu kokouspaikalle bussilasteittain, ja HERRA JEESUS paransi heidät joukoittain, ryhmittäin! Siellä he seisoivat lavalla rivissä opettajiensa kanssa ja pankinjohtaja Pastori Tangara, joka rakastaa niin paljon Herraa testasi heidän kuulonsa taputtaen yksi tai kaksi kertaa heidän selkänsä takana ja he nostivat sitten yksi tai kaksi sormea ylös taputusten määrän mukaan.

Herra paransi kaikenlaisia sairauksia auringon alla. Herran vapauttamia mielisairaita tuli myös monta Alttarille. Parantuneita oli niin paljon, että Profeetta ehti haastatella vain pisaran valtameressä. Kokouksissa ei ole rukousjonoja eikä käsiä laiteta päälle rukousta varten. Jumalan mies johdattaa ihmiset Jeesukselle ja sanoo lyhyen rukouksen ja ihmiset paranevat Jumalan Kirkkauden läsnäolossa. Rampa kertoo, kuinka kuulee vaan yhtäkkiä äänen, joka sanoo; nouse ylös ja kävele! Tai munuaispotilas tuntee fyysisesti kuinka Herran Käsi operoi munuaista. Kun parantuminen tapahtuu, niin valtava riemu räjähtää ja ihmiset puhaltavat pilleihin ja torviin ja ylistävät HERRAA tehden tietä halvaantuneelle, joka on lähtenyt kävelemään.

Myös arvostettu ja tunnettu lääkäritiimi oli paikalla, joka testasi parantuneet. HIV/AIDS – parantuneiden verinäytteet lähetetään aina ulkomaille saakka, jossa ne testataan tarkoin pcr-dna-testein ja todetaan negatiiviseksi. Lääkärit myöntävä nyt TV-kameroiden edessä, kansallisessa televisiossa, että lääketieteen historiaa on rikottu ja nyt puhutaan todella Jumalan ihmeistä ja monia lääkäreitä tulee uskoon!

Jumalan Kirkkaus nähtiin laskeutuvan suoraan taivaasta Herran alttarille, jossa JUMALAN Mies otti sairaiden parantumistodistuksia vastaan! Saimme myös kameroilla ikuistettua tämän valtavan Jumalan Kirkkauden Pilarin. Elämme ihmeellisiä aikoja ennen JEESUKSEN paluuta. Myös 31.12.2012 samaiseen Kisumun kaupungin Herran Herätys- ja parantumiskokoukseen laskeutui suuri Jumalan Kirkkauden Pilven patsas keskellä kirkasta päivää aurinkoiselta taivaalta, aivan kuten Mooseksen aikakautena, aivan kuten HERRAN Profeetta oli profetoinut Jesus is Lord Radiossa julkisesti ennen kokouksia useampaan kertaan.

Sairaille ja odottaville äideille sekä lapsille on omat telttansa, jossa vapaaehtoiset valmistavat ruokaa ilmaiseksi: kuten papuja, lihaa, paikallista maissipuuroa ugalia, riisiä ja maitoteetä. Puhtaasta ja ilmaisesta juomavedestä on huolehdittu ja vesipisteitä on ympäri kenttää. Viemäriverkosto on rakennettu ja vessoilla on seurakunnan vapaaehtoisia huolehtimassa siisteydestä. Käsienpesu pisteellä joku kaataa pullosta saippuaa käteeni ja toinen ojentaa käsipyyhepaperia. Ihmisillä on todellinen palvelualtis sydän ja he tekevät kaiken kuten Herralle. Tällaista vieraanvaraisuutta en ole missään saanut kokea ennen. Kolehtia eikä minkäänlaista rahankeruuta ollut kertaakaan missään vaiheessa. Kenialaiset tarjosivat ja hoitivat meille kansainvälisille vieraille hotellit, ruoat, juomat, kuljetukset ja kaikki puolestamme eivätkä halunneet ottaa vastaan minkäänlaisia maksuja.

Päivänä, jona Jumalan mies saapui kansainvälisten vieraiden kanssa pitkässä autokulkueessa Kisumun kaupunkiin, koko kaupunki oli koristeltu kauniisti sini-valko-punaisen kankain ja ruusukkein. Miljoonat ihmiset olivat kerääntyneet kadun vieriin sanomaan tervetulleeksi Herran profeetan ja Pyhän Hengen Kisumun kaupunkiin. Myös Alttari oli niin valtavan kauniisti laitettu Herran kunniaksi. Jopa liikenneympyrät olivat koristeltu sinisillä ja valkoisilla kankailla ja ruusukkeilla. Hotellimme edusta, aula ja huoneemme olivat koristeltu upeilla kukka-asetelmilla. Laukkumme kannettiin puolestamme ja kädestä pitäen saatettiin autoihin. Voi sitä kauneutta, vieraanvaraisuutta ja ystävällisyyttä, joka oli aivan mykistävää!

Parantumiskokouksen jälkeen oli Neljäs Kansainvälinen Pastorikonferenssi, jossa HERRAN Profeetta saarnasi väkevän saarnan. Saimme oppia aiheesta: "Kristuksen morsiamen identiteetti" (Daniel 12). Myös kunnanjohtaja piti puheen. Lopuksi kansakunnat ojensivat Kansakuntien Profeetalle oman maan lippunsa kutsuen Profeetan maahansa. Lauloimme yhdessä Shalom Shalom Jerusalem –laulua ja siunasimme Israelia.

Nämä tapahtumat identifioivat todellisen Kristuksen morsiamen. Useimmat näistä ihmisistä, jotka Herra vapautti ja paransi olivat hyvin köyhiä ihmisiä Keniassa, alaskatsottuja, primitiivisiä, kouluttamattomia, sokeita, kuuroja, rampoja, ihmisten ylenkatsomia ja hyljeksimiä, joilla ei ole varaa edes bussimaksuun sairaalaan. Mutta heillä on luja usko sekä nöyrä ja puhdas sydän. Kuka muu heitä auttaisi, jos ei Herra?

Voisiko olla, että meillä sivistyneissä, kehittyneissä, moderneissa, korkeasti koulutetuissa teollisuusmaissa ei ole kapasiteettia aina nähdä ja ymmärtää Herran asioita? Voisiko olla että sivistyneissä länsimaissa laitamme Jeesuksen laatikkoon ja ohjelmoimme kaiken järjenpäätelmillä ja ihmisfilosofioilla? Kenia on esimerkki meille muille kansakunnille seurata. Tämä Lopunajan Herran herätys kasvaa vuosi vuodelta, koska sen moottorina toimii Pyhyys. Ainoastaan pyhyys ylläpitää herätystä. Seurakunta, joka elää parannuksenteossa ja Jeesuksen verellä peitettynä säilyttää Herätyksen.

Kokousten jälkeen Jumalan mies lähti pitkälle automatkalleen Kisumusta takaisin kohti Nairobia. Kun hän pysähtyi Kerichon kaupungissa ja siunasi ihmiset, niin rampa lähti kävelemään ja mielisairaudesta kärsinyt mies vapautui! Itse saavuin kotikaupunkiini Nakurun kaupunkiin jo päivällä ja odotimme kuusi tuntia kadulla Profeetan kulkemista ohi.

Myös Nakurun kaupungissa koko tie suljettiin moniksi tunneiksi, koska ihmiset olivat kerääntyneet tuhansittain ylistämää HERRAAMME JEESUSTA ja tervehtimään HERRAN Profeettaa, joka pian ajaisi Nakurun läpi. Jotkut ihmiset olivat tulleet paikalle vieläkin aikaisemmin, mutta siellä he seisoivat jaloillaan ylistäen Herraa kädet kohotettuna, ilman kahvitaukoja. Jotkut olivat kiivenneet puuhun nähdäkseen. Pastorit olivat rakentaneet Jumalan miehelle korokkeen, jonka olivat koristelleet punaisella mattokankaalla ja ruusukkeilla, mutta.. kun lopulta Profeetta saapui, niin hän otti vaatimattoman tuolin ja nousi tuolin päälle. Ihmiset ryntäsivät kaikilta puolilta hänen ympärilleen ja yhtäkkiä olimme keskellä ryysistä ja ihmismassaa. Hän rukoili puolestamme ja siunaisi meidät ja valtava ilo täytti sydämemme!

Olen saanut kunnian palvella HERRAA, Profeetta Dr. Owuorin Palvelustyössä jo muutaman vuoden ja voin ainoastaan sanoa, että en ole koskaan tavannut yhtä nöyrää miestä. Hän sanoo aina olevansa vain Herran orja ja antaa aina kaiken kunnian kaikesta yksin Jeesukselle, jolle kunnia kuuluu. Hänen sydämensä ykkössijan ovat saaneet lesket, köyhät ja orvot, joista hän huolehtii.

Kokoukset tulivat myös suorana lähetyksenä livenä Kenian kansalliselta NTV-TV-kanavalta ja netistä. Näin ollen koko Kenia ja kansakunnat pystyivät seuraamaan historiallista Herran vierailua. Herra on parantanut ja koskettanut lukuisia ihmisiä myös median välityksellä. MIKÄ KAIKISTA TÄRKEINTÄ, NIIN NÄISSÄ HERRAN KOKOUKSISSA MILJOONAT TEKEVÄT PARANNUSTA JA ANTAVAT ELÄMÄNSÄ JEESUKSELLE KRISTUKSELLE, VASTAANOTTAEN IANKAIKKISEN PELASTUKSEN. Voin vain sanoa, että kokoukset täyttivät moninkertaisesti kaikki odotukseni. Joka vuosi näemme näiden Herran kokousten olevan korkeammalla ja väkevämmällä tasolla. Mitään näin valtavaa en ole vielä todistanut koskaan ennen!

Tämä Lopunajan Herätys on lähtöisin parannuksenteosta. Herra on lähettänyt Hänen Palvelijansa nuhtelemaan seurakuntaa ja kehottamaan kääntymään pois synnistä: noituudesta, seksuaalisynneistä, homoseksualismista, aborteista, lihalle makeasta menestysteologiasta ja rahan rakkaudesta. Emme nähneet uskovia naisia kokouksissa tiukoissa anatomiaa esittelevissä housuissa tai minihameissa tai avonaisissa narutopeissa, vaikka lämpötila oli noin 35 astetta! Kaikki olivat siveellisesti ja pyhästi Herran kokouksessa. JEESUS on tulossa ja aika lopussa. Tämä väkevä Lopunajan Herätys Pyhän Hengen Herätys ei ole vain Keniaa varten, vaan kaikkia varten, joiden sydän odottaa Herraa. Jos mekin Suomessa teemme parannuksen ja palaamme takaisin parannuksenteossa Jeesuksen veren ja ristin tykö, niin voimme nähdä nämä samat Avoimet Taivaat, mistä Kenia nauttii juuri nyt. Tämä on se Herätys, jota olemme jo pitkään rukoilleet Suomeen.

Seuraavat Herran Herätys - ja Parantumiskokoukset ovat huhtikuussa & elokuun lopussa. Olet lämpimästi tervetullut mukaamme.

PALJON LISÄÄ TIETOA REPENT FINLAND SIVUSTOILTA: www.repentfinland.fi

Siunauksin JEESUKSESSA KRISTUKSESSA,

Anna Anttila

Jesus is LORD radion toimittaja

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Alue oli 920000 neliömetriä,niin todella pienessä tilassa nämä useatmiljoonat ihmiset ovat olleet.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Onko näillä profetioilla muuta tekemistä todellisuuden kanssa kuin se, etteivät ne koskaan toteudu?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kysymys Lehkamolle, kun syntyy uusi ihminen, niin syntyykö myös uusi sielu ?

Käyttäjän elehtiaho kuva
Eira Lehtiaho

No, voin minäkin vastata.
Kyllä jokaisella syntyvällä lapsella on kuolematon osa, henki eli sielu.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Aika vähän kommenteisssa otettiin kantaan asiaan eli Saksan talousongelmiin, ei yksikään ehtinyt vinoilultaan.

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Eihän saksan talousongelmat olleet blogistin alustuksen ja kommentien aiheenakaan vaan "profetiointi" ja huijarien kehuskelu ynnä mitäs minä sanoin itsekehuskelu.Lyhyemmin "profetiaalinen kello"..taivas varjele,etten paremmin sano!

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Arto, kun sinä todistat näitä ihmeitä kirjoituksissasi, niin miksi
nämä kaksi herraa, Jumala ja Jeesus, eivät lopeta kuurupiiloa ja tule esiin. Tulisivat maan päälle ja lopettaisivat kaikki sodat ja sairaudet kerralla, koska he siihen pystyvät. MIKSI he sallivat kaiken sen tapahtuvan, mitä tällä hetkellä maan päällä tapahtuu.
Eikö maan päälliset tapahtumat todista, että näiden kahden herran hyvyydestä ei ole häivääkään.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Tämä on ehkä päivän parhain ja asiallisin kysymys. Jeesus on ihan oikeasti tulossa maan päälle takaisin. Tämän kertoo meille jopa Raamattu. Mutta enää hän ei tule seimen lapsena vaan kunnian kuninkaana. Lue evankeliumeista millainen aika maailmassa on silloin kun Hän tulee takaisin. Tästä on teologista opetusta niin paljon, että joutuisin kirjoittamaan kokonaisen uuden blogin, sen verran laaja aihe. Ehkä lähitulevaisuudessa kirjoitan. Lyhyttä vastausta en pysty antamaan. Kannatta amyös muistaa se, että toistaiseksi maailma on pahan eli saatanan vallassa; ihmisen syntiinlankeemuksen johdosta. Eli me niitämme Adamin ja Evan tottelemattomuuden hedelmiä. Mutta näin ei tule olemaan ikuisesti vaan kohta Jeesus noutaa omansa pois kuten Raamattu sanoo ja sitten seuraa 7 vuoden maanpäällinen ahdistuksen ja vihan aika jolloin antikristus hallitsee. Sitten seuraa 1000 vuotinen maanpäällinen rauhan valtakunta ja pian tämän jälkeen Jumala luo uudet taivaat ja uuden maan jossa vanhurskaus asuu.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Ei ihmisen syntiinlankeemuksen johdosta, vaan sen johdosta että saatana sai neuvoteltua itselleen edullisen sopimuksen Jumalan kanssa, että hän voi hallita hänen puolelleeen siirtyneitä henkiä ja näkyvää maailaa.
Kristus sovitustyöllään mursi tuon kahleen.

Käyttäjän elehtiaho kuva
Eira Lehtiaho

Kuoleman jälkeen ihminen on tietoisessa tilassa, poissa ruumiistaa.
Kuolematon osa ihmistä , henki , menee odottamaan kaikkien ihmisten
ylösnousemista ja viimeistä tuomiota.
Jotka ovat uskoneet Jeesukseen menevät JUmalan luo, muut odotuspaikkaan .
Meidän kaikkien on tultava Jumalan eteen tekemään tiliä elämästämme.

Aine ei häviä, materia ei katoa , muuttaa vain olomuotoaan.
Näinhän tiede sanoo.
Ihmisestä jää kuollessa, vaikka olisi poltettu tuhkaksi, molekyylejä , jotka Jumala
kokoaa ja yhdistää henkeen. Hän voi, koska hän on Kaikkivaltias, maailmojen ja ihmisen suunniteellut ja toteuttanut , eikä hän ole kuollut vaan toimii, ilman häntä
emme pysyisi elossa sekuntiakaan.
Jumala pitää kaikkea elämää yllä, koska hän on Elämä itse ,( ei voi kuolla)ja niin voi antaa elämää koko universumille.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Hoh hoiaa, onhan siinä taas satua kerrakseen.....molekyylejä, jotka Jumala yhdistää. Saisko kysyä, mikä siitä palapelistä on lopputulema?
Kyllä teillä uskovaisilla riittä mielikuvitusta, siitä ei voi muuta sanoa. Kyllä se on sata varmasti homman loppu, kun tuhkaus on tehty ja uurna suljettu. Minä en voi käsittä teitä uskovaisia kertakaikkiaan. Kyllä nuo Lehkamonkin tarinat kummastuttaa ja herättää lähinnä sä...ä.

Käyttäjän elehtiaho kuva
Eira Lehtiaho

Saksan vakaus näyttäisi olevan vaarassa.
Saa nähdä mihin suuntaan matka jatkuu, onko suuri Saksa,
jota pidetään arvossa , joutumasaa tasapainottomuuden tilaan?

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Kiitos kirjoittajalle hyvästä ja ajankohtaisesta blogista. Tällaista tämä on, mitä teksteissä käy ilmi, raamatun sanomaan eivät kaikki usko. Jokainen valitsee puolensa, toivottavasti omasta vapaasta tahdostaan kiittää tai kiroaa Luojansa. Raamatun ennustuksista on vielä toteutumatta joitain prosentteja, mutta ne toteutuvat kaikki, sitä ei tarvitse epäillä. Juntteudella Jeesukseen suhtautuvia on maailmassa miljoonia, niinpä tähän loppuun se uskon vahvin sanoma: "Kukaan ei tule Jumalan luo muutoin kuin minun kauttani." Sanojana raamatun mies, arvaa kuka, usko tai ole uskomatta. "Tuhansien juonten mestari" toimii loppuun saakka oman agendansa innoittamana. Jeesuksen juoni vei lopulta Hänen "kuolemaansa", eli mitä Hän teki näin väärin ?

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Se mikä on mielenkiintoista niin homot ja ateistit ovat ne jotka ovat aina ensimmäisenä pilkkaamassa jokaista postausta jossa käsitellään hengellisiä asioita. Mikä lie henkivalta heissä.....

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Niin outoa että vaikka moni elää henkivalloissa, jossa saatana vie, he eivät silti aina tunnusta ymmärtävänsä, kuinka ihmisen henki on voinut käydä Taivaassa ja vielä palata ruumiiseensa. Odotetaan jotain UFO- alusta, jotta totuus tulisi ilmi, vaikka se on aivan turhaa höpötystä. Moni kun pitää näitä UFO- juttuja pimeyden henkivaltojen harhoina, siitä en itse osaa sanoa. Mutta raamattu ennusti jo 2000- vuotta sitten tästä ajasta, eikä sitä pyyhekumilla enää pois saada. On vain elettävä ja suojeltava heikompaansa, menettämättä tärkeintä elämässään.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Kyllä se henkivalta riivaa teitä uskovaisia. Ovat ne jutut sitä luokkaa, että ei voi kun ihmetellä. Vaikka arvostelen uskovaisia ja uskontoa yli päätänsä, niin se ei ole ainakaan minun osalta pilkkaamista. Ennemminkin toivoisin, että ette hukkaa ainutkertaista elämäänne uskonnon palvomiseen, koska sen päässä odottaa suuri pettymys.
Sataprosenttinen totuus kuitenkin on se, että kun meistä aika jättää, niin se oli sitten siinä. Mitään iankaikkista elämää vaan ei ole eikä tule olemaan.
Mietipä Arto vielä kerran tältä pohjalta. Sitäkin, että tyttäresi on käynyt taivaassa tapaamassa Jeesusta! Olet aikuinen mies, eihän tämä ole kuin mielikuvituksen tuotetta.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Olen aikuinen ja akateemisesti koulutettu kuten vaimonikin. Me uskomme Raamatun ilmoitukseen, Jeesukseen ja Jumalan Pyhään Henkeen 100%:sesti.

Kaikiista sääliitävimmät ihmiset ovat ne jotka panostavat vain tähän aikaan. Meidän päämäärämme on tulevassa, ei tässä ajassa. Tämä on läpikulkupaikka jossa meidän tarkein tehtävämme on antaa sovittaa itsemme ja elämämme Jeesuksen sovitustyön kautta.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Kerro hyvä mies, että jos te olette läpikulkumatkalla, niin mihinkä te muutatte? Ei tässä lähiavaruudessa ole näkynyt mitään merkkejä jostain paratiisista.
Kyllä minä panostan tähän maanpäälliseen elämään, ja nautin tästä. Mutta minähän olenkin vain teknikko...tai juuri siitä syystä.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Uskomaton ihminen uskoo vain sen minkä näkee silmillään. Paitsi jos on kyseessä selkeä Jumalan ihmeparaneminen tms. ihme. Silloin hän ei usko edes silmiään. Raamattu sanoo, että joka ei usko on jo tuomittu kadotukseen. Kadotus eli helvetti on kamala paikka eikä sieltä pääse koskaan pois. Ateistit ovat maailman säälittävimpiä ihmisiä koska heillä ei ole toivoa paremmasta. "Tämä on tässä ja nyt." "Mihin puu kaatuu, se siihen maatuu." Jumala on luonut sielun ikuiseksi ja se jatkaa elämäänsä joko taivaassa tai helvetissä. Kolmatta vaihtoehtoa ei ole. On todella karmaisevaa herätä helvetin lieskojen keskeltä tajuten, että sittenkin Jumala oli olemassa ja Raamattu oli totta...myöskin siinä asiassa, kun se kertoo ettei helvetistä pääse ikinä pois. Siellä on hirvittävän tuskan lisäksi aikaa miettiä sitä, ettei Jumala koko ihmisen elinaikana olisi vaatinut mitään muuta kuin uskomaan sovitustyöhönsä ja ottamaan sen vastaan. En kadehdi ateistin osaa.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Esitin ylärivillä selkeän kysymyksen, johon odotan vastausta.
Mennäänkö sinne paratiisiin tai helvettiin heti kun kuollaan?

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Voisitko vastata noihin kysymyksiin, koska täytyyhän sinulla olla tieto noin perustavaa laatua oleviin perusasioihin, kun olet paratiisiin menossa. Kai silloin on tiedossa missä se on ja koska sinne mennään.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

En osaa sanoa mennäänkö heti kun kuollaan. Raamatussa Jeesus sanoi ristin ryövärille "jo tänään olet kanssani paratiisissa."
Ihminen voi olla myös elävä kuollut: Jeesus sanoi opetuslapsellee kun hän olisi halunnut mennä hautaamaan sukulaisensa: "Antakaa kuolleiden haudata kuolleensa, mutta seuraa sinä minua." Jeesus kutsuu kaksi tai kolme kertaa ihmistä tämän elinaikanaan ja uskon, että nämä kutsuun vastaamatta jättäneet ovat eläviä kuolleita. Ruumis kuolee sitten kun kuolee, mutta henki on jo kuollut. Lihasta ei ole mitään hyötyä vaan henki on se joka eläväksi tekee sanooo Raamattu.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Entäs kohdan 34 kysymys yläriviltä.
Eikös tuo ole ihan peruskysymys mennäänkö heti kuoltua helvettiin tai paratiisiin.
Entäs sitten, kun joutuu odottamaan sitä h-hetkeä vaikkapa tuhansia vuosia.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Helvetistä ja siihen joutumiesta kannattaa lukea tämä:
http://www.divinerevelations.info/documents/7_jove...
Tämä on suomeksi. Nämä samat kävivät myös taivaassa ja siitäkin on mahtava kuvaus, mutta sinuahan ei taivas kiinnostanut.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Kuinkahan todennäköistä on, että Jeesus käyttäisi kultaisia sandaaleja ja vyötä jossa lukisi Kuningasten kuningas ja Herrain Herra?

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Tämä riittä tästä aiheesta. Aivan sekopäistä tarinaa tuo linkki. Suosittelen ajan varaamista.......
Sen verran taivas kiinnostaa, että millä raketille ne kävivät taivaassa. Olet varmaan ollut lentokoneen kyydissä. Onko siellä yläilmoissa näkynyt tuttuja?

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

En malta vielä olla lisäämättä yhtä asiaa. Olen sopinut läheisteni kanssa, että kun minusta aika jättää, niin minut tuhkataan, ja tuhkat ripotellaan Kallaveteen oman kesämökkini laineisiin. En suinkaan aio mennä helvetin tuleen ja kärsimyksiin. En siis varmasti ole missään helvetissä.
Se on sitten siinä.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Valitettavasti sinä et kuolemasi jäkeen pysty enää vaikuttamaan siihen mihin menet. Ratkaisut on tehtävä tässä ajassa.

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Ihminen ei ole Jumala, jos Jumalaa ei ihmiselle ole, on outoa että Hänet pitää kieltää. Joku korkeampi voima meidät on luonut, harvoin luotu ymmärtää Luojaansa, hengen antajaa. Jumala ei luonut ihmistä vertaisekseen, vaikka omaksi kuvakseen kyllä, niin sanotaan. Jumala on ihmisen yläpuolella kaikilla tavoilla, eikä kärsi yksinäisyydestä ihmisten mentyä ja valittua puolensa. Ihmisen pään tuotoksilla ei Jumalaa pois saada, eikä se huoleta, minkä tien joku valitsee. Huoli syntyy siitä, että oma usko halutaan kertoa toisille "jumalallisena" totuutena, vaikka ihmisen omalla viisaudella ei taivaita tavoiteta. Jokaisella kulttuurilla on ollut ja on oleva uskonsa, niissä tosin on valtavia eroja. Jeesuksen voittajaa ei vieläkään ole näkynyt, eikä tule löytymään. Hänen sanomansa on aivan selvä, siitä ei voi erehtyä: "Katsokaa että teitä ei tulla eksyttämään."

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Arto, miksi mielestäsi Saksalla menee niin huonosti? Saksan tilasta kyllä samaa mieltä, aika ilmeistä.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Mitään "hengellistä" syytä Saksan surkeaan tilaan en nyt suoralta kädeltä osaa sanoa. Tietenkin jos siellä on sama sukupuolineutraali avioliittolaki kuin nykyään melkein missä vaan niin sellainen ei voi tuoda siunausta millekään maalle. Venäjällä tällaista lakia ei ole ja siksi Venäjä ei ainakaan toistaiseksi kärsi samoista ongelmista kuin muu maailma. Saksan ongelmat ovat juuri nuo mitä ilmoitin ja mittava pakolaistulva vaan pahentaa sitä. Ensi kesänä Saksaan saattaa tulla 500.000 pakolaista lisää.

Toimituksen poiminnat