blogi

Pohjois-Korean konflikti profetioiden mukaan

 

Maailmassa jännitys sen kun tihenee.  On levottomuuksia, selkkauksia ja terrorismia. Lisäksi on poliittista vihaa ja uhmaa vaikka toisille jakaa. Tällä hetkellä maailman katseet ovat kuitenkin kiinnittyneet Korean niemimaalle - aivan kuten 67 vuotta sitten.

Tilanne kaikessa yksinkertaisuudessaan on seuraava: Onko USA:lla kärsivällisyyttä ja neuvottelutahtoa enää jäljellä uhmakkaasti käyttäytyvää Pohjois-Koreaa kohtaan? Korea esittelee ylpeänä vanhanaikaista kaulustoaan paraateissa; se pullistelee ja uhoaa ja kysymys kuuluukin: milloin USA laittaa stopin tälle kaikelle? Vai laittaako se ollenkaan?

USA:n on otettava huomioon toiset suuret sotilasmahdit kuten Kiina ja Venäjä. Lisäksi sen tulee kyetä tarjoamaan uskottava puolustus ja turva liittolaisilleen, joita ko. alueella edustavat Japani ja Etelä-Korea. Myös Australia on yllättäen asetettu pohjois-Korean lausuntojen taholta vaaaravyöhykkeelle ja senkin turvallisuus on otettava huomioon.

Kuten minulla on usein tapana - tarkastelen asioita annettujen profetioiden valossa. Tässä kaksi profetiaa maailman väkevimmältä profeetalta Dr. Owuorilta. Toinen on Marraskuuta 2010 ja toinen lokakuulta 2016:

https://

https://

Kun nämä profetiat laskee yhteen,  alkaa eteeni piirtyä kuva vakavasta konfliktista, jossa yllättäen Pohjois-Korea on alotteen tekijänä. Lisäksi Dr. Owuor on vuonna 2016 ( muistaakseni tammikuussa 2016) profetoinut mahtavan miehen kaatumista ( kuolemaa).

Profetoiminen on Raamatun mukaan aina vajavaista, mutta Dr. Owuor on luotetuin profeetta mitä tiedän.

Kaikki profetiat eivät ole lukkoon lyötyjä, vaan varoituksia jotka ovat muutettavissa rukouksella. Vrt. VT:ssä profeetta Joona lähetettiin julistamaan pikaista tuhoa Niiniven kaupungille. Tuhoa ei kuitenkaan tullut, koska kaupungin asukkaat ottivat varoituksesta vaarin ja tekivät parannuksen synneistään. Profeetta pettyi kun asiat eivät menneet niinkuin hän oli sanonut ja hän kävi Jumalan kanssa mielenkiintoisen keskustelun.

Aika näyttää miten Korean konfliktissa käy. Huonoimman skenaarion mukaan voi käydä todella huonosti ja hyvinkin pian.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän JuhoPalmroos kuva
Juho Eeva

"Kyl piru ole josas Porist ole, ja kokoperkel' jos Kokemäelt"

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Okei.....jos loputkin kommentit ovat tätä tasoa niin ei hyvältä näytä.

Käyttäjän JuhoPalmroos kuva
Juho Eeva

Mut onneksi Jeesus tulee ihan pian ja vie kaiken pois.

Käyttäjän ZeiEizh kuva
Juha-Matti Hakala

Luotetuin profeetta, heh.
Melkoista läppää.

Miten voi tämmöiseen soopaan uskoa kirkkain silmin?

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

"Miten voi tämmöiseen soopaan uskoa kirkkain silmin?"
******************
Helposti koska epätoivo tai toivo vie pitkälle.
Esim. vankien keskuudessa uskoontulo on yksi parhaista keinoista sopeutua. Luo parempia rutiineja nääs. Tutkimusten mukaan myös luja uskovaisuus tai ateismi auttaa kuolemanpelossa ( välissä olevilla ei auta eli kannattaa olla joko luja ateisti tai uskovainen mikäli kuolemanpelosta kärsii ).

Lehkamon höpöt väitteet ovat kyllä aika älyttömiä. Tutkimusten mukaan rukous ei todellakaan auta parantamaan yhtään ketään. Itse asiassa mikäli kohde tietää että hänen puolestaan rukoillaan, niin diagnoosi huononee eli usein ihminen sairastuu entistä pahemmin ( teoria on että näin tapahtuu, koska stressiä aiheutuu siitä että ihminen tietää että hänen puolestaan rukoillaan ja stressi pahentaa sairautta ). Tämä on yleisesti tiedettyä eli en jaksa tarkkoja lähteitä etsiä, vaan googletan vain jonkun ensin löytyvän... tässä sitten:
http://laaketiedetta.blogspot.fi/2014/07/parantaak...

Arto Lehkamo voisi lopetella valheelliset (tai toiveelliset) väitteet siitä että rukous auttaa parantumaan. Tutkimusten mukaan päinvastainen on totta (tai jos potilas ei tiedä että hänen puolestaan rukoillaan, niin tulos on plusmiinus nolla eli ei vaikutusta).

Profetiat taas ovat sitä samaa ... höpsötystä. Profeetat tehkööt eurojackpotit joka kerta ja lahjoittakoot tulot köyhien ja sairaiden avuksi.... ai eikö? No mikä ylläripylläri. Jumala ei siis haluakaan profeettojensa kautta auttaa ihmisiä, vaan mieluummin antaa mysteerisiä ilmoituksia ja hyvinkin monille erilaisille uskonlahkoille... noitahan on ollut tuhansittain ihmiskunnan historiassa.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Koska maailmassa on USA missä uskonto on kovassa huudossa,niin mistä tiedetään etteivät he aja profetian toteuttavaa politiikkaa?

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Epäilen, ettei Trumppi ole kuullutkaan tästä miehestä vaikka Amerikassa hän onkin käynyt saarnaamassa - ainakin kerran. Niin ja olihan hän pitkään syöpätutkijana Yhdysvalloissa ennenkuin Jumala kutsui hänet tehtäväänsä missä hän nyt on.

Afrikassa hän pitää mega-parantumiskokouksia jossa kaikenlaiset sairaudet paranevat HIV:iä myöten. Itse olen nähnyt kuinka kuurot saavat kuulonsa ja sokeat näkönsä tämän miehen kokouksissa. Kaikkialta maailmasta ihmiset tungeksivat hänen kokouksiinsa ja siellä on todella paljon ihmisiä.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Eikö tuo profeetta kannattaisi palkata Suomeen parantajaksi niin ei tarvittaisi koko sote-uudistusta ?

Käyttäjän JuhoPalmroos kuva
Juho Eeva Vastaus kommenttiin #7

Ei tietenkään, siitähän voisi joutua jonkinsortin edesvastuuseen kun HIV:t ja muut eivät kumma kyllä enää parantuisikaan.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

"Afrikassa hän pitää mega-parantumiskokouksia jossa kaikenlaiset sairaudet paranevat HIV:iä myöten. Itse olen nähnyt kuinka kuurot saavat kuulonsa ja sokeat näkönsä tämän miehen kokouksissa. "

*******************************************

Älä viitsi nolata itseäsi ja antaa turhaa toivoa vaikeista sairauksista kärsiville. Mega-mies voisi laittaa parantavan youtube-videon esille ja kaikki syöpää sairastavat paranisivat, sekä tietenkin HIV ja kuurotkin kuulisivat ja sokeat saisivat pelkän monitorin lähellä olemisella näkönsä takaisin. Iso mies, häpeä. Ei (poikkeuksia on valitettavasti) kukaan ole noin naiivi ja höpsäytettävissä aikuisella iällä. Ok, ymmärrän jos psyyke hajonnut ja on kehittänyt maailmankuvansa tuollaiseksi.

Sanoinko jo aikaisemmassa kommentissani että tutkimusten mukaan rukoileminen ei auta parantumisessa (stressin kautta voi jopa haitata mikäli potilas tietää että hänen puolestaan rukoillaan).... taisinpa sanoa. Ehkeivät tutkimukset merkitse sinulle mitään koska LUJA USKO ja näit jonkun ihmisiä kusettavan ns. profeetan/papin/whoever "parantavan" jossain jonkun (todisteita näistä ei koskaan ole paitsi todisteita huijauksista).

On jokseenkin hävytöntä kusettaa kaikkein heikoimpia, sairaita ja epätoivoisia. Anteeksi saat lähinnä sen takia että lienet syyntakeeton ja itsekin uskot noihin idioottimaisuuksiin syistä jotka vain itse tiedät. Kannattaisi vähän kyllä varoa kuinka levität heikoimmille ihmisille silkkaa sitä itseään..... Sen sijaan nuo "profeetat" sun muut eivät saa minulta mitään anteeksiantoa.. yleensä rahan/julkisuuden/jne. perässä olevia ahneita narsistisia paskiaisia.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #10

Taitaa olla tosiaan näitä 'Give me your mercy / Anna mulle sun mersus'-miehiä...

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo Vastaus kommenttiin #10

Kun omin silmin näkee ja lääkäritiimi asian vahvistaa niin kovin vaikeaa olla uskomatta. Siinä se juttu juuri onkin, ettei voi olla uskomatta kun näkee silmiensä edessä asioiden tapahtuvan. Sellaiset rammat joilla on jalat vain luuta ja nahkaa ja joilla ei ikinä ole otettu askeltakaan - nousvat vain ylös ja alkavat kävellä...ensin huojuen ja horjuan, mutta koko ajan paremmin ja paremmin. Sairaat tulevat stadionille eri portista kuin me muut. Heidän tautinsa diagnoidan lääkäritiimin toimesta jo portilla. Kun parantuminen tapahtuu - sama tiimi tutkii ihmisen uudelleen. Kuurojen luokan opettaja vei koko luokkansa syntymästä asti kuuroja oppilaitaan kokouseen jossa olin vuonna 2013-14. Heti 6 sai kuulonsa ja nykyään ovat normaalikoulussa. Mene itse katsomaan Keniaan, koska sinä olet se joka munaat itsesi huutamalla täällä. Nämä asiat oikeasti tapahtuvat. Profeetta maksaa oleskelusi ja kuljettaa sinut kokouksiin turvallisesti saattueessa, tarvitset vain lentolipun ja viisumin etkä mitään muuta.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Ei Trump tiedä paljon mistään muustakaan vaan avustajat ja muut virkamiehet.

Tiedäthän jos noin oikeasti tapahtuisi,niin mies olisi vähintään jo naulattu ristiin kiinni.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Pohjois-Korea on ollut valmis neuvotteluihin ja on pitäytynyt sopimuksissa silloin kun USA on niissä pitäytynyt.

Nykyiseen tilanteeseen on päädytty pelkästään sen takia, että USA ei halua rauhanomaista tasavertaisuuteen perustuvaa ratkaisua, vaan haluaa alistaa Pohjois-Korean niin kuin muunkin maailman oman tahtonsa alle.

Pohjois-Korean ja Kiinan joitakin vuosia sitten tekemä sopimusehdotus, jonka mukaan Pohjois-Korea luopuisi ydinaseohjelmastaan, on edelleen pöydällä odottamassa USA:n hyväksyntää, mutta USA ei sitä halua.

A Lot of What You Know About North Korea Is Racist Nonsense

Full Interview: Noam Chomsky on Trump's First 75 Days & Much More

Käyttäjän Tarsier kuva
Tatu Simanen

Eikös vitsiprofeetta Lehkamo viimeksi ennustanut että Saksan talous kaatuisi Volkswagenin päästömanipulointeihin.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

"Lisäksi Dr. Owuor on vuonna 2016 ( muistaakseni tammikuussa 2016) profetoinut mahtavan miehen kaatumista ( kuolemaa)."

Tämähän toteutui välittömästi kun David Bowie kuoli.

Toimituksen poiminnat