Abortti – ei kiitos.

Abortti on julma toimenpide. Siinä sikiö otetaan väkivalloin ulos naisen kohdusta, joko paloittelemalla tai kokonaisena. Nykyään tehdään myös kemiallisia abortteja, mutta silti vähintään puolet aborteista tehdään edelleen perinteisin menetelmin eli paloittelemalla.  Paloiteltaessa kohtuun työnnetään suuret pihdit joilla tartutaan sikiön jalkoihin. Tässä vaiheessä sikiö on siis vielä jalat kohduntuuta kohden ja elossa. Vasta myöhemmin sikiö kääntyy niin, että pää osoittaa kohdunsuuta kohden. Yleensä käy niin, etteivät ihmistaimenen pienet jalat kestä, vaan ne repeävät lonkista ja veriset jalat saadaan ensin ulos sikiön vielä eläessä. Sitten pihdeillä tartutaan sikiön alaruumiiseen ja aletaan vetää loppuosaa ulos. Joskus se onnistuu helposti, joskus ei. Joskus alaruumiskin repeää ja sikiö otetaan täysin palasina ulos – pää viimeisenä.

Joskus käy myös niin, että sikiö saadaan "ehjänä" ulos ja koska Suomen lain mukaan sikiö ei ole ihminen, sille ei osoiteta mitään sen erityisempää paikkaa viimeiseksi leposijaksi vaan toimenpidehuoneen roskakori saa kelvata.

Aborttia puolustellaan sillä, että naisella on oikeus omaan ruumiiseensa. Mutta kysynkin – onko hänellä oikeus myös lapsensa ruumiiseen? Omistaako hän senkin?  Kysyn myös: Kuka puolustaa sikiön oikeuksia?

Meidän yhteiskuntamme on pitkälle kehittynyt ja se ylpeilee sillä kuinka se pystyy turvaamaan heikompien oikeudet. Kysynkin: onko kukaan tai mikään sen heikompi kuin pieni ihmistaimen joka kehittyy äitinsä kohdussa? Eikö meidän nimenomaan tulisi turvata sikiön oikeudet?

Moni poliitikko nostaa profiiliaan juuri ennen vaaleja ja meuhkaa suureen ääneen kuinka on toiminut sen eteen ettei naisen sukuelimiä enää ympärileikattaisi. Olen samaa mieltä, tätä ei saisi tapahtua. Mutta silti samat poliitikot kintaalla viittaavat kun pieni ihmisalku revitään palasiksi äitinsä kohdussa. Tämä jos joku on täydellistä ulkokultaisuutta.

Suomessa tehdään vuosittain reilusti yli 10.000 aborttia ja viime vuonna raiskaus, insesti ym. syistä vain kolme.

Abortteja puolustavat sellaiset ihmiset joille sitä ei ole koskaan tehty. He meuhkaavat liikakansoituksesta, tai lapsen oikeudesta saada syntyä toivottuna ja rakastettuna. Väitän, että Suomessa löytyy jokaiselle ei-toivotulle lapselle rakastava koti hyvinkin helposti. Lapsettomuus on monille minunkin ystävälleni todella kipeä asia ja he ilomielin adoptoisivat lapsen jos toisenkin.

Moni abortin tehnyt nainen on jälkeenpäin katunut rankasti ratkaisuaan. En lähde syyttämään ketään abortin tehnyttä naista, sillä monasti heillä ei ole ollut asiasta riittävästi tietoa. He eivät myöskään ole tajunneet miten toimenpide oikeasti tehdään.  He eivät ole ymmärtäneet miten julma toimenpide oikeasti on. Maailmalla kiertää nykyään monia abortin tehneitä naisia julistamassa sitä, että abortti pitäisi kieltää. He ovat läpikäyneet abortin ja sen jälkeisen henkisen tyhjyyden ja he ovat raskaasti katuneet peruuttamatonta päätöstään.

Edesmennyt saarnaaja Kai Antturi kertoi minulle ja muutamalle muulle seuraavan tositapauksen. Kerran hänen vielä toimiessa Helsingin Saalem-seurakunnan saarnaajana, hänen luokseen seurakunnan toimistolle tuli hysteerisesti itkevä nuori nainen. Kun nainen vihdoin rauhottui, hän pystyi kertomaan tarinansa. Hän kertoi olleensa sairaanhoitajana avustamassa, kun lääkäri teki aborttia jollekin naiselle. Tällä kertaa sikiö saatiin ehjänä ulos ja se heitettiin roskakoriin kuten tapana oli. Yhtäkkiä sikiö alkoikin sätkiä roskakorissa ja hätääntynyt sairaanhoitaja kysyi lääkäriltä mitä nyt tehdään? Kokenut lääkäri ei ollut tilanteesta mitenkään yllättynyt vaan sanoi: "Näitä sattuu aina välillä – taita siltä niskat, niin eipähän enää sätki."

Ohessa Pro Life:n sivuilta aborttivideo joka jokaisen aborttia harkitsevan kannattaisi katsoa. Tämä ei sovellu lapsille eikä herkille, mutta toivon, että jokainen kansanedustajaehdokas katsoisi tämän.

http://hosting.macronet.fi/lopettakaatappamineninfo/ChoiceBlues_ChapterO…

Lapset ovat Jumalan lahja. Suhtaudu niihin sen mukaisesti.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu